Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2803

Tema: Trudnoća i debljanje!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mia74, ja sam stvarno dugo dugo u MPO vodama i na tom pdf-u... istini za volju, nije baš uobičajeno od transfera do ne znam kojeg tjedna trudnoće dobit 20-tak kg... jesi kontrolirala štitnjaču?

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    mia74, ja sam stvarno dugo dugo u MPO vodama i na tom pdf-u... istini za volju, nije baš uobičajeno od transfera do ne znam kojeg tjedna trudnoće dobit 20-tak kg... jesi kontrolirala štitnjaču?
    Kompletnu štitnjaču sam napravila neposredno prije postupka i sve je bilo ok.
    Potom me doc poslao na TSH i fT4 negdje između 8-10 tjedna,kad sam već dobila kile i opet je sve bilo ok..

Tek tamo na polovici trudnoće mi je fT4 bio malo snižen i uveden mi je Euthyrox,kojeg pijem i dalje.U međuvremenu napravila ogtt-i nemam povišen šećer,čak ga nisam ni radila kasnije jer nije bilo preporuke za time.
    Ne znam šta bih mislila,al se vodim za onom da je to sve biologija,a ne matematika-tako kaže doc i mislim da ima pravo.Pravilo je da pravila nema.
    A vidjet ćemo nakon poroda kakvo će biti stanje sa štitnjačom+kako će kile napredovati..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •