Pozdrav svima. Nova sam na forumu, ali me interesovalo ako ko zna jos par rijeci o operaciji vur-a. Moj sin ima refluks 4, na 5 stepen i ovih dana ceka nas klasicna operacija... Unaprijed hvala!
Pozdrav svima. Nova sam na forumu, ali me interesovalo ako ko zna jos par rijeci o operaciji vur-a. Moj sin ima refluks 4, na 5 stepen i ovih dana ceka nas klasicna operacija... Unaprijed hvala!
Evo, ja sam nova na ovoj temi. Mom sinu od 2 mjeseca otkriven je obostrani refluks. II/III stupanj. Preporucuju operaciju. Neznam za koju bi se bolnicu odllucili. Rebro ili Klaićeva? Preporucate kojeg kirurga? Molim da se javi netko sa novijim iskustvom. Hvala
Moj mali je prošle godine na Rebro operirao refluks IV stupanj,dr Bogović i operacija mu nije uspjela tj smanjio se na II stupanj..tako da će najvjerovatnije krajem ove ili sljedeću godinu morati ponoviti...(jer su rekli kada se jednom napravi operacija više se rasto ne može povući,čak i tako mali stupnjevi a i funkcija desnog bubrega mu je mala)a rekli nam klasična operacija je 99%uspješna...a prije te klasične su probali i tzv.defluxom...ja sam zadovočjna s njegovim kirurgom i sestrama a sad tko je zeznuo da nije uspjela od prve to se i dalje pitam...ima tko slična iskustva?hvala
prvi put cujem da se za refluks II/III stupnja preporucuje operacija. ko vam je to preporucio?
mi imamo skoro isti stupanj, s time da nam se za godinu dana refluks smanji za pola stupnja sa obe strane, ali nam nitko nikada (Rebro-pa Helena) nije preporucio niti spomenuo operaciju, vec se ocekuje da ce se on smanjiti kako dijete odrasta.