Pokazuje rezultate 1 do 50 od 85

Tema: Operacija refluksa bubrega

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo, ja sam nova na ovoj temi. Mom sinu od 2 mjeseca otkriven je obostrani refluks. II/III stupanj. Preporucuju operaciju. Neznam za koju bi se bolnicu odllucili. Rebro ili Klaićeva? Preporucate kojeg kirurga? Molim da se javi netko sa novijim iskustvom. Hvala

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Moj mali je prošle godine na Rebro operirao refluks IV stupanj,dr Bogović i operacija mu nije uspjela tj smanjio se na II stupanj..tako da će najvjerovatnije krajem ove ili sljedeću godinu morati ponoviti...(jer su rekli kada se jednom napravi operacija više se rasto ne može povući,čak i tako mali stupnjevi a i funkcija desnog bubrega mu je mala)a rekli nam klasična operacija je 99%uspješna...a prije te klasične su probali i tzv.defluxom...ja sam zadovočjna s njegovim kirurgom i sestrama a sad tko je zeznuo da nije uspjela od prve to se i dalje pitam...ima tko slična iskustva?hvala

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj eva5 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, ja sam nova na ovoj temi. Mom sinu od 2 mjeseca otkriven je obostrani refluks. II/III stupanj. Preporucuju operaciju. Neznam za koju bi se bolnicu odllucili. Rebro ili Klaićeva? Preporucate kojeg kirurga? Molim da se javi netko sa novijim iskustvom. Hvala
    prvi put cujem da se za refluks II/III stupnja preporucuje operacija. ko vam je to preporucio?
    mi imamo skoro isti stupanj, s time da nam se za godinu dana refluks smanji za pola stupnja sa obe strane, ali nam nitko nikada (Rebro-pa Helena) nije preporucio niti spomenuo operaciju, vec se ocekuje da ce se on smanjiti kako dijete odrasta.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj sweetmint prvotno napisa Vidi poruku
    prvi put cujem da se za refluks II/III stupnja preporucuje operacija. ko vam je to preporucio?
    mi imamo skoro isti stupanj, s time da nam se za godinu dana refluks smanji za pola stupnja sa obe strane, ali nam nitko nikada (Rebro-pa Helena) nije preporucio niti spomenuo operaciju, vec se ocekuje da ce se on smanjiti kako dijete odrasta.
    niste dobro razumjeli moj post.Moj dječak je već jednom operiran,Znači desna strana mu je bila IV stupanj i poslije operacije pala na II/III a kažu jednom kada se operacija napravi teško da se više može samo rastom povući a i dosta mu je niska funkcija desnog bubrega,18%

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •