Tek sa donošenjem zakona o M(P)O sam postala svjesna gdje mi zapravo živimo..Zaista, dugo sam mislila da im cijela priča neće proći jer stvarno nema veze sa trunkom pameti. Ali, eto, prošla im je. Ajde još i to što im je prošla, ali ono što me istinski i najdublje ljuti i užasav je stav onih koji su zakon i donijeli i načini na koje nas pokušavaju uvjeriti da je to bio pravi potez.
Aha, Rvati su posebna ultrasupersonično pametna i sposobna nacija koja ima uspješnost na razini svjetskih sa takvim restrikcijama kakve imamo. Pardon, nismo samo mi tako pametni. Sa nama u društvu su Bangladeš i Salvador.
Aha, nema veze što je zakon takav kakav je, uspješnost je ostala ista. Zažmirit ćemo na to da su statistike o kojima govore više nego upitne točnosti i na to da je uloženo u MO 50 miliona kuna..
Aha, nema veze što se Rvackoj piše da je sekularna država, prvo nas treba poslat sve psihijatru i onda možemo u Bilaj ići se pomolit pravom Bogu da nam podari pravo dijete, a ne da imamo plastično. Sve nam je osigurano.