Kadauna prvotno napisa
uglavnom svi to misle da će upravo oni biti sretnici kojima će upaliti odmah pa makar uz ovakve zakonske restrikcije............. ne bave se potpomognutom oplodnjom u cjelini nego svatko ovdje uglavnom gleda svoja posla, hoće da čim prije zatrudni i gotovo. Ja zatrudnila, ja rodila a opet me ovaj zakon i prije trudnoće, za vrijeme trudnoće i poslije nje užasno baci iz takta, baca me na koljena, diže mi se kosa na glavi, žao mi je cura, žao mi je moje susjede koja će možda morati na MPO, žao mi je svih koji će morati proći samo jedan postupak više zbog ovog glupog zakona.
A o liječnicima sam davno već napisala svoje mišljenje, i oni jadni, svako gleda svoja posla, svako gleda svoju ordinaciju, svoju polikliniku, svoju bolnicu u kojoj radi, svjesni su Milinovićeve ruke i moguće osvete (to ih nikako ne opravdava - dapače), već je dokazivao svoju osvetničku stranu i moć, baš me zanima kako će sad zgaziti ovu knjigovotkinju HDZ-a koja je propjevala i rekla da je primao 10ak tisuća kuna za Sanaderovu vjernost...
Le Ministre, ma fuj, ali ste bar primjer za mene kakav nikada ne treba čovjek biti.......