-
normalno je da su se odnosi promijenili, tj. da su drugačiji od odnoga prije jer sad je u priču ušlo nekoliko novih ljudi
muž/žena, djeca s obje strane što samo po sebi mijenja situaciju. vi ste, ti i tvoj brat sad nečiji supružnici i nečiji roditelji, pa i tetka i ujak.
puno je tu novih uloga, vrijeme koje je na raspolaganju se međutim nije povećalo nego ostalo isto.
mada ja nešto mislim da odnosi koji su bili postojani i kvalitetni ne bi trebali da se rapidno izmjene, samo dobiju drukčiji raspored
zbog svih dnevnih obveza i ritmova. nipošto ne mislim da muž treba držati sestru na prvom mjestu ali niti da treba zaboraviti na sestru
i svoju obitelj. ja volim vidjeti velike, nasmijane obitelji za jednim stolom, čoporativno, puno smijeha pa i povišenih tonova.
nekad je teško sazrijeti i prihvatiti da više nismo djeca, treba vremena da se i sami naviknemo na te velike promjene u nama i oko nas!
po meni uvijek treba dati priliku čovjeku, pokušati ga upoznati i s nke druge strane a ne samo one koju smo prvu uočili jer se često ispostavi
da je potrebno samo malo tolerancije i kompromisa da bi svima bilo ugodnije!
a ako unatoč svemu ne ide, prihvati to kako znaš budi svojim nećacima uvijek vesela i radosna, a mama i tata neka misle što žele.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma