Moj dečko s kojim ujedno planiram i svatove ima mlađu sestru od 24 god koja se ponaša ko dijete. Znači na samom početku naše veze njegova sestra i ja smo bile super jer smo zajedno i u srednju išle, ali odjednom je promijenila svoje ponašanje prema meni, počela je s nekim ljubomornim ispadima. Npr.svo troje smo zajedno išli na pizzu, kada smo nakon večere hodali od restorana do auta, dečko me samo zagrlio, a ona je na to reagirala da se ponašamo ko seljaci. Sljedeći ispad joj je bio kad ju moj dečko, njen brat nije negdje odvezao, a u što se umiješala i njihova mama, naravno i tu sam ja ispala kriva jer sa mnom svugdje ide i vozi me svuda. Nakon toga me počela ogovarati po gradu, a ja sam jednostavno prestala pričati s njom i mojom budućom svekrvom jer kad god bi došla ni jedna ni druga me nisu htjele pozdraviti, a ja se nisam htjela uvlačiti. Od tog cirkusa što ju moj dečko nije odvezao nije god dana pričala s njim, nakon toga su počeli pričati što je trajalo do Božića i do sljedećeg skandala. Zatim dečko mi je za Božić kupio mobitel jer je tako htio, na što su ona i njena mama popizdile. Napravile su takav cirkus kako on ništa im ne pomaže (u biti njegova mama živi od njegove plaće jer nema pravo na mirovinu kako nije radila dok je bila u braku, moj dečko joj u svemu pomaže, a ona govori svima kako ju je razočarao) kako meni kupuje poklone da će me ona našamarati, nešto prestrašno. Odnosi su grozni ja sam probala bit dobra s njima, ali kad ne ide, ne ide. Ne mogu puno na to utjecati.