Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3262

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Naravno... da nije tako za vrijeme rata ne bi bilo ni jedne trudnoće i sl. referiram se na Sildad...

Ali ne radi se o tome da li utječe ili ne utječe. Bitno je da žena napravi sve ono što smatra da treba napraviti, da je za nju dobro... da bude mirna sama sa sobom da je učinila sve... a ne da si poslje predbacije "a mogla sam ovo ili ono".
    Jako smo različiti... i kao što volimo različitu hranu, tako imamo i različite načine funkcioniranja. Ali nakon što pojedemo tu različitu hranu, siti smo... i ja koja sam na blitvi, lešo ribi i maslinovom ulju i moj susjed koji se guši u prasetini. Što ne znači da je ne bi bila sita od prasetine... vjerovatno bi... ali bi bila jako nesretna jedući je... isto kao što bi bila nesretna da nisam mogla biti doma i u miru pričati s mrvicama nakon transfera. I obratno: neka druga bi vjerovatno "porebambila" da ju netko sili da vizualizira implantaciju.

Ono što je bitno ja da budemo nježni prema sebi (ne nalazim bolje riječi) i da si u vrijeme postupka dozvolimo ono što nam paše i da si osiguramo podržavajuću okolinu, ili da skroz isključimo okolinu, da šutimo ili da sve oko sebe zaposlimo kao navijače... sve što netko osjeti da treba... sve samo da nam bude lakše. Pa makar bila to i ravnodušnost ili pak 24-satno stanje zena. Bitno je da svatko odabre ono što njemu najbolje odgovara... Ili da odabre malo od jednog, malo od drugog... i to je opcija. Čemu isključivost?
    Posljednje uređivanje od Mojca : 21.07.2011. at 11:38

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno... da nije tako za vrijeme rata ne bi bilo ni jedne trudnoće i sl. referiram se na Sildad...

Ali ne radi se o tome da li utječe ili ne utječe. Bitno je da žena napravi sve ono što smatra da treba napraviti, da je za nju dobro... da bude mirna sama sa sobom da je učinila sve... a ne da si poslje predbacije "a mogla sam ovo ili ono".
    Jako smo različiti... i kao što volimo različitu hranu, tako imamo i različite načine funkcioniranja. Ali nakon što pojedemo tu različitu hranu, siti smo... i ja koja sam na blitvi, lešo ribi i maslinovom ulju i moj susjed koji se guši u prasetini. Što ne znači da je ne bi bila sita od prasetine... vjerovatno bi... ali bi bila jako nesretna jedući je... isto kao što bi bila nesretna da nisam mogla biti doma i u miru pričati s mrvicama nakon transfera. I obratno: neka druga bi vjerovatno "porebambila" da ju netko sili da vizualizira implantaciju.
    .....
    Mojca, lijepo napisano.
    sildad, nećeš ovdje nikog obeshrabriti, uvijek je najbolje napisati kako se stvarno osjećaš, a svi mi prolazimo kroz ovakve ili onakve faze u našoj MPO priči. U jednom periodu skroz optimistično, drugi puta opet suprotno, kod nekih uvijek isto... Sve u svemu teška smo kategorija, ali drže nas ovdje naša sunašca, trudnice naše - Mojca i ostale cure (i mame)...
    ...
    Moj izvještaj s terena - jučer na uzv: mali pravilan folikul i dalje raste (sporo), odlučili smo nastaviti dalje. Dan prije sam poželjela da sve stane pa da prekinemo s postupkom, ali sada sam već malo znatiželjna što će iz ovog ispasti. Endić 8 mm, folikul 8,2 mm Dr. C. baš temeljito pogleda, i o svemu možemo raspraviti tako da mi to jaaako olakšava priču. Uzv ponovo za tri dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •