Pokazuje rezultate 1 do 50 od 582

Tema: AMH, godine i postupci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daj? Mislim na endometriozu, ne na operacije na jajnicima, operacije su mi logične - odstrani se fizički dio rezerve, npr. ako se uz cistu mora malo i jajnika maknuti. Ovo da endometrioza diže FSH... nije mi logično, zašto bi ona imala utjecaja na pool stanica? Odoh proguglat.
    da, tako sam citala..ako endometrioza moze imati negativan ucinak na rezervu i kvalitetu kao sto to izvori tvrde, onda je logicno i da amh pada, a fsh bude visi
    http://www.j-endometriosis.com/publi...B7D8648E3&t=JE
    Posljednje uređivanje od spodoba : 21.07.2011. at 12:50

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku
    da, tako sam citala..ako endometrioza moze imati negativan ucinak na rezervu i kvalitetu kao sto to izvori tvrde, onda je logicno i da amh pada, a fsh bude visi
    http://www.j-endometriosis.com/publi...B7D8648E3&t=JE
    O, bravo, zanimljivo, i prvi put vidim za taj direktni link - ako je endometriom na jajniku i na taj način ga pritšiće, kužim, i fakat je OK. Evo, sad i mojih 2 centa na ovu temu - blaga endometrioza (vidljiva samo na operaciji koju sam iščačkala), AMH 21.

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    O, bravo, zanimljivo, i prvi put vidim za taj direktni link - ako je endometriom na jajniku i na taj način ga pritšiće, kužim, i fakat je OK. Evo, sad i mojih 2 centa na ovu temu - blaga endometrioza (vidljiva samo na operaciji koju sam iščačkala), AMH 21.
    kao sto si rekla, u mladosti imala puno aovulatornih ciklusa zbog mikrocisticnih jajnika..sto objasnjava situaciju.
    i jos jedan faktor da spomenem - zaraslice...dakle sto od endoemtrioze ili operacija. recimo u OP izvjestaju od proslogodisnje operacije stoji blago receno da je desni jajnik malte ne ugusen od zaraslica OP-a slijepog crijeva koja je bila prije 30 godina..

kad listas ovu temu, vidis koliko cura koje i nemaju toliko puno godina a ratuju s endometriozom i zacecem i cini mi se trebaju vise postupaka da dodju do trudnoce (barem mi se tako cini)...cesce su low responderi i u mladjoj dobi..itd valjda ima nesto u ovome sto stoji u gore navedenom linku..
    Posljednje uređivanje od spodoba : 21.07.2011. at 13:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •