Pokazuje rezultate 1 do 50 od 171

Tema: Prevlačenje kožice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja ne bi nis navlacila. oni tako vole radit bespotrebnu paniku oko te navodne fimoze, ali meni jednostavno nema logike u tome da svako musko dijete ima fimozu, to je statisticki nemoguce.

ja sam pobornik toga da se kozica uopce ne dira i da to decki sami rijese u nekom trenutku, izmedu prve i petnaeste godine.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    ja ne bi nis navlacila. oni tako vole radit bespotrebnu paniku oko te navodne fimoze, ali meni jednostavno nema logike u tome da svako musko dijete ima fimozu, to je statisticki nemoguce.

ja sam pobornik toga da se kozica uopce ne dira i da to decki sami rijese u nekom trenutku, izmedu prve i petnaeste godine.
    Malo sam se utješila sada jer našem dečku se sa 17 mjeseci ne može niti malo navuć preko glavića, ima on lijepu rupicu al kožica preko ne ide, i buni se ako provam natezat. Ja sam isto bila pobornica toga da se ne dira i da se sve što se ima dogodit dogodi spontano i prirodno, al onda me svekrva ustrašila da mu je previše kožica navučena, da to uopče nije dobro, da će mu puknut i da moramo u pedijatrice i na zahvat što prije!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •