Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: uspješnost mpo u HR

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj buga prvotno napisa Vidi poruku
    nikako da nađem negdje konkretne rezultate određenih ustanova u HR...uglavnom se doktori ovdje hvale čak i kad mpo nije uspjela...i ja sam zapravo zadovoljna sa mojim doktorom i ne bih ga htjela mijenjati (2 pokušaja) ali pitam se da li sam previše subjektivna jer vrijeme mi curi...(40god.)...s druge strane mi se ne čini pametnim stalno mijenjati doktora kojemu isto treba neko vrijeme da upoznaje mene i moje tijelo/ reakcije mog tijela...???
    Buga, prilično naivno pitanje imajući u vidu cijelu situaciju oko zakona o MPO u protekle 2god. Ako si imalo pratila, sve bi ti trebalo biti jasno.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Buga, prilično naivno pitanje imajući u vidu cijelu situaciju oko zakona o MPO u protekle 2god. Ako si imalo pratila, sve bi ti trebalo biti jasno.
    taca 70, po novom zakonu možeš zamrznuti 3 jajne st.(uspješnost upitna) a zametke ne smiju zamrznuti. S obzirom da mogu biti sretna ako mi uopće izvade 3-4 jajne stanice a upitno je koliko će se oploditi ne vidim prednost odlaska u inozemstvo jer nemam kaj tamo za zamrznuti...nemam viška! Ovdje se koriste isti lijekovi i protokoli i ne sumnjam u stručnost doktora, možda je iskustvo odlučujući faktor, ali bi me ipak zanimala statistika...znam ih koji su probali i ovdje i vani pa ništa...svaki će hvaliti onu ustanovu gdje je uspjelo...zato bi me zanimale objektivne brojke...naravno da ne vjerujem našem najministru...

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj buga prvotno napisa Vidi poruku
    po novom zakonu možeš zamrznuti 3 jajne st.
    Otkud ti ovo?
    Smrznu ti ih 10, ako imaš - samo čemu?
    Posljednje uređivanje od aenea : 27.07.2011. at 19:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •