Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: uspješnost mpo u HR

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

onda ovako, koji je postotak uspješnosti u slo i češkoj kod žena koje stimulacijom ne dobiju više od 4-5 j.st.?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj buga prvotno napisa Vidi poruku
    onda ovako, koji je postotak uspješnosti u slo i češkoj kod žena koje stimulacijom ne dobiju više od 4-5 j.st.?
    ovo je odlično pitanje i sumnjam da je lako doći do odgovora, ali baš je ova skupina sa samo 4-5 j.s. po postupku jako oštećena zakonom jer je za očekivati da će samo 50% jajnih stanici se i oploditi i dijeliti kako treba. To znači od 4-5 j.s. recimo 2 ili 3 pa možeš poći od toga da će ti sigurno što moći i vratiti, a od 3 j.s. koliko maksimalno u HR mogu oploditi 50% bi značilo samo 1, možda 2, a velika je vjerojatnost da možda i ne dođeš do transfera s takvim tretmanom, nažalost!!

Pokušat ću naći nešto, znam da Maribor s 1 j.s. daje šansu od samo7% ako se ne varam.............. javim se

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je odlično pitanje i sumnjam da je lako doći do odgovora, ali baš je ova skupina sa samo 4-5 j.s. po postupku jako oštećena zakonom jer je za očekivati da će samo 50% jajnih stanici se i oploditi i dijeliti kako treba. To znači od 4-5 j.s. recimo 2 ili 3 pa možeš poći od toga da će ti sigurno što moći i vratiti, a od 3 j.s. koliko maksimalno u HR mogu oploditi 50% bi značilo samo 1, možda 2, a velika je vjerojatnost da možda i ne dođeš do transfera s takvim tretmanom, nažalost!!

Pokušat ću naći nešto, znam da Maribor s 1 j.s. daje šansu od samo7% ako se ne varam.............. javim se
    hvala Kadauna, javi ako nešto nađeš. No ako se dobiju 4-5 j.st. te se 2-3 dalje razviju i daju oploditi i ako i to uspije onda ni ovaj šugavi zakon ne sprečava da se vrate te 2-3 oplođene j.st., kaj ne? Ti si meni tu 2 puta dijelila( 50%) pa mi nije jasna ta računica...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •