Pokazuje rezultate 1 do 50 od 88

Tema: Otkud beba u stomaku/trbuhu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Manuela. prvotno napisa Vidi poruku
    I moja reakcija je slična ovoj. Kako misliš zašto nebi probali? Jesi ti svjesna da se dečkima pišo diže od rane dobi i da je nešto takvo tehnički zapravo izvedivo?

Naravno da sam usput napomenula da to rade samo odrasli u kombinacijama momak/cura ili muž/žena. Ali me svejedno bilo strah jer je to djeci izrazito zanimljiva tema

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hm da, uvijek postoji rizik da će probati. ovo kako je to pojasnila vertex i sama sam na tragu toga. moja dijete je jednu večer pričalo kako je negdje vidjela/čula da je jedna djevojčica ostala trudna s odraslim čovjekom. pa sam se potrudila objasniti da dječja tijela nisu spremna za takve stvari, da mora proći najprije kroz pubertet da je taj čovjek jako jako zločest i da će ga kazniti za takve stvari jer to rade samo odrasli koji su dovoljno veliki i zreli, itd...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    I moja reakcija je slična ovoj. Kako misliš zašto nebi probali? Jesi ti svjesna da se dečkima pišo diže od rane dobi i da je nešto takvo tehnički zapravo izvedivo?

Naravno da sam usput napomenula da to rade samo odrasli u kombinacijama momak/cura ili muž/žena. Ali me svejedno bilo strah jer je to djeci izrazito zanimljiva tema
    Pa naravno da je izvedivo, i pojasnila sam mu čemu služi to što mu se diže pišo (naravno da se razvalio smijati). I naravno da bi me više bilo strah da mu nisam ja pojasnila sve to, nego da je čuo od nekog sastrane kako se to stavlja curicama u vaginu i bla bla... u tom slučaju ne bih dala ruku u vatru da ne bi bio sklon probavanju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •