Pokazuje rezultate 1 do 50 od 590

Tema: Intimni život uz majčinstvo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moover, hvala ti na dijagnozi, trgnula me .
    Jako sam jadna što je tako al ja si ne mogu pomoć. Jednostavno mi je seks postao bljak, ne samo kad bi ja bila u igri nego i kad vidim scenu neku na tv-u takvu ili sl. baš mi je bezveze i vulgarno i ružno. Samo kad bi imao za funkciju trudnoću i novi život e onda mi je ok. Znam da ćete me sad proglasit ludom i zaostalom i smiješnom al evo tak je. Nikada prije nisam tako razmišljala a šta mi je sad došlo - ne znam. Nekako mi nema neke romantike u svemu tome, kao da se svodi na nekakvo zadovoljenje strasti (seks u braku). Kad ljudi tek uđu u vezu i u nekim ranim danima braka sve je tako romantično, a onda poslije - daj da obavimo da bude lijepo tebi lijepo meni i to je to. Jel nije tak u većini slučajeva?
    Vama s velikom željom i bogatim seksualnim životom - svaka čast, uživajte !

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj V&NMama prvotno napisa Vidi poruku
    Jednostavno mi je seks postao bljak, ne samo kad bi ja bila u igri nego i kad vidim scenu neku na tv-u takvu ili sl. baš mi je bezveze i vulgarno i ružno.
    ka da sebe čitam
    kod mene je došlo do toga da sam ja u jednoj raspravi tražila od mm da promiijeni to,to i to i da mi izvoli reč koje stvari ja trebam promijenit, rekao je da njemu kod mene ništa ne smeta, a nakon što sam pobjesnila rekao je da bi ga mogla koji put zagrlit i poljubit. meni je to bilo grozno. kako je to putem skroz nestalo, kako ga više uopće nemam potribu zagrlit, poljubit?! i onda sam počela, u početku svjesno razmišljajući, bez ikakve potribe, i polako mi je fala bogu ponovo postalo i potriba i gušt. šta se sexa tiče nakon preloma u glavi dugo vrimena je tribalo sve bit baš onako kako meni paše i često bi završilo sa sori ja ne mogu, ali trud se isplati za nas bezvoljne, skoro aseksualne a sa strpljivim i predobrim mm-ovima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •