Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: kostobolja jeremija

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Slažem se sa Strobery. I meni ovo miriši na nekakvu neuralgiju i dobro mi je poznato, nažalost... Hoće to od propuha, pogotovo ako je čovjek tome sklon (ja jesam). Može biti i naznaka nekih reumatičnih bolova, pogotovo ako se bol seli (boli u laktu, a za nekoliko tjedana odseli se na rame).

Prije nekih 2 mjeseca me uhvatilo (lijevi lakat) od klime u autu i držalo me tjednima. Sad sam na godišnjem, pa mi je malo bolje jer se više krećem i nisam tako ukočena.

Ovo mi pomaže: mirovanje, toplina (dugi rukavi i oni gel-jastučići koji se griju u vodi i stavljaju na bolno mjesto), pasivna gimnastika (masaža samo između tetiva i npr. istezanje prstiju ili masaža ispod lopatice ako boli lakat, ne mičem i ne masiram bolno mjesto nego okolo, prema osjećaju). ko je baš jako neizdrživo, kradem djeci dalsy sirup sa ibuprofenom. Jednom sam ukrala i mužu voltaren i bilo mi je bolje, ali bol se vratila kad je djelovanje lijeka popustilo. Pomaže mi i polarni gel ili deep relief, ali kratkotrajno.

Ovo me smeta: propuh, hladnoća, dugo sjedenje u jednom položaju, tipkanje, miš i neki položaji vratne kralježnice.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 04.08.2011. at 23:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •