Hello svima.

Nosim blizance

i ozbiljno razmišljam o tetra pelenama za cijeli period pelenaštva. Strašno su mi se svidjele i platnene pelene, ali me koliko god čitala o njima, a puno sam čitala, još uvijek zbunjuju te silne vrste

(pocketice, fitted, OS, AIO), pa imam par pitanja i molila bih da mi odgovorite kako bih uspjela odlučiti koje da kupim (ako se uopće odlučim za njih jer su mi skupe).
Koja je razlika između fitted i pocketica, jer kolko sam skužila u oboje njih idu dodatni ulošci?
Htjela bih, ako se odlučim za platnene, uzeti OS (da mi traju od rođenja do kahlice), da li su ikoje od navedenih (fitted i pocket) OS?
Da li su AIO OS?
Inače, najviše mi se sviđa ideja tetra pelena, jer su najpovoljnije.
Thalija, tebe bih molila da podjeliš iskustva s coverima koje si spomenula. I meni se strašno svidio booroi cover

, ali nisam sigurna mogu li ga kombinirati sa tetrama ili moraju biti baš njihovi ulošci. Ukoliko koristim te covere koliko mi ih treba, jer mi se prema opisu na njihovim stranicama čini da je unutarnji dio covera propusan te da ću cover morati mijenjati svaki puta kad mijenjam pelenu (unutarnji dio covera će se namočiti kad se namoči i pelena pa nema smisla da suhu pelenu stavljam u vlažni cover ili griješim?).
Da li bi mi dvije veličine covera bile dovoljne, npr medium i large?
Sorry što sam duga, ali surfam već 2 mj. i što više surfam sve se više premišljam.
Unaprijed hvala svima koje su imale volje uopće pročitati moj duuugi post.