Pokazuje rezultate 1 do 50 od 89

Tema: Zbog čega je bitno ne dopustiti prokidanje vodenjaka na porodu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Vjeruj mi nije . Ja sam osjetila ručno okretanje bebe koja se nije zarotirala, prije skoro tri godine , i ne bih to nikom poželjela.
    Meni su na porodu radili nešto bolno i prebolno (za vrijeme trudova), znam da sam mislila da ću umrijeti od boli - doslovce... nažalost niti danas ne znam što su radili jel mali nije bio u dobrom položaju, ili su oni mene ručno otvarali - pojma nemam. Tada sam dobila info tipa "sad ćemo mi to malo nešto nešto".. vrištala sam i molila boga da mi to više ne rade. Koliko se sjećam, ja sam bila otvorena ali se mali nije spustio.. I onda nakon xy takvih trudova uz tu asistenciju, ja sam dobila nagon za tiskanjem. I sada kada gledam, pojma nemam što su mi radili - mislim jel bio problem pojasniti? i sigurna sam da bi pomoglo da sam hodala umjesto da sam ko idiot preležala 12h na lijevom boku

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su na porodu radili nešto bolno i prebolno (za vrijeme trudova), znam da sam mislila da ću umrijeti od boli - doslovce... nažalost niti danas ne znam što su radili jel mali nije bio u dobrom položaju, ili su oni mene ručno otvarali - pojma nemam. Tada sam dobila info tipa "sad ćemo mi to malo nešto nešto".. vrištala sam i molila boga da mi to više ne rade. Koliko se sjećam, ja sam bila otvorena ali se mali nije spustio.. I onda nakon xy takvih trudova uz tu asistenciju, ja sam dobila nagon za tiskanjem. I sada kada gledam, pojma nemam što su mi radili - mislim jel bio problem pojasniti? i sigurna sam da bi pomoglo da sam hodala umjesto da sam ko idiot preležala 12h na lijevom boku
    Da, bit će da je to bilo upravo to!
    Ja sam na drugom porodu bila pametnija pa se nisam dala na stol dok mi noge nisu počela otkazivati, hodala sam u trudovima nešto više od 6 sati po predrađaoni, dr. je samo pred kraj tražio da sestra provjeri otkucaje i rekao da hodam dok želim. Tada, kada sam se dobrovoljno javila da idem u boks, su mi stavili drip (vodenjak je pukao sam od sebe puuno ranije), i nisam imala ništa protiv jer nisam imala snage više za ništa - mali je izletio u dva truda nakon spajanja dripa. Jedva sam sestru nagovorila da me pogleda i zove dr. jer nije mogla vjerovati da je to - to! Doktora sam vidjela dva puta - kada me pregledao kod prijema i kod na kraju! Za poželjeti!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •