Pokazuje rezultate 1 do 50 od 609

Tema: Mamin mali posao od doma... u Hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Baš me zanima koga?
    Tetu sa sela koja doturi domaća jaja i pekmez ili švercera cigaretama? Nije isto, priznati ćete.

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Baš me zanima koga?
    Tetu sa sela koja doturi domaća jaja i pekmez ili švercera cigaretama? Nije isto, priznati ćete.
    ne brkajmo lončiće, in love ne priča o majkicama sa sela , dobro znamo o čemu pričamo!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Manuela. prvotno napisa Vidi poruku
    ne brkajmo lončiće, in love ne priča o majkicama sa sela , dobro znamo o čemu pričamo!
    Da, ali ni ideje iznesene na ovom topicu nemaju većih apeitita od štrikanja, šivanja i kuhanja pekmeza... što je u kategoriji majkica sa sela.

I zbilja, ovo je mjesto za izmjenu kreativnih ideja... ne za kritiku države, niti za definiciju rada na crno, niti za debatu o tome... predlažem da otvorite novi topic na tu temu.... pa udri kome drago.

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Da, ali ni ideje iznesene na ovom topicu nemaju većih apeitita od štrikanja, šivanja i kuhanja pekmeza... što je u kategoriji majkica sa sela.

I zbilja, ovo je mjesto za izmjenu kreativnih ideja... ne za kritiku države, niti za definiciju rada na crno, niti za debatu o tome...
    da, razumiijem al htjela sam samo reči kako to nije u redu da neki zarađuju za sebe i državu a neki sav novac guraju u đep!
    svatko na svoju odgovornost, naravno dalje, al to nije u redu!

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

I zbilja, ovo je mjesto za izmjenu kreativnih ideja... ne za kritiku države, niti za definiciju rada na crno, niti za debatu o tome... predlažem da otvorite novi topic na tu temu.... pa udri kome drago.
    potpis

što se tiče kupovine klope kod takve nekakve kuharice i ja bih sto puta prije kupovala kod nje nego bilo gdje drugdje, a trovanje hranom..., a Bože moj, kupim jaja u trgovini, kao, svježa, razbijem ga i skužim da je daleko od svježeg... tako da nikada ništa nije sigurno
    trampa mi je sjajna ideja
    mi smo još uvijek na MM plaći, nešto sitno pišem za jedne novine (neću reći kako me plaćaju), imamo vrt, preživljavamo...

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Po meni je veći rizik s kolačima jer se koriste životinjski proizvodi, mlijeko, jaja, maslac...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •