Baš me zanima koga?
Tetu sa sela koja doturi domaća jaja i pekmez ili švercera cigaretama? Nije isto, priznati ćete.
Baš me zanima koga?
Tetu sa sela koja doturi domaća jaja i pekmez ili švercera cigaretama? Nije isto, priznati ćete.
Da, ali ni ideje iznesene na ovom topicu nemaju većih apeitita od štrikanja, šivanja i kuhanja pekmeza... što je u kategoriji majkica sa sela.
I zbilja, ovo je mjesto za izmjenu kreativnih ideja... ne za kritiku države, niti za definiciju rada na crno, niti za debatu o tome... predlažem da otvorite novi topic na tu temu.... pa udri kome drago.
potpis
što se tiče kupovine klope kod takve nekakve kuharice i ja bih sto puta prije kupovala kod nje nego bilo gdje drugdje, a trovanje hranom..., a Bože moj, kupim jaja u trgovini, kao, svježa, razbijem ga i skužim da je daleko od svježeg... tako da nikada ništa nije sigurno
trampa mi je sjajna ideja
mi smo još uvijek na MM plaći, nešto sitno pišem za jedne novine (neću reći kako me plaćaju), imamo vrt, preživljavamo...
Po meni je veći rizik s kolačima jer se koriste životinjski proizvodi, mlijeko, jaja, maslac...