Pokazuje rezultate 1 do 50 od 609

Tema: Mamin mali posao od doma... u Hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ja jedva čekam zatvorit firmu i onda prodavat il trampit svoja jaja, mljeko, pomadore, sir itd. zovite to na crno,sivo nije me briga, i nije me sramota to reč jer za moj težak rad nije ni u ludilu uredu da država pobere 50% od svega što zaradim. Fuj lopovi odurni, ja se ubijam od posla sad, ko In Love radim na bijelo, i frustriram se svaki put kad je prijava poreza i svi ti izračuni, besramno pljačkaju. Ne razumijem zašto bi ja trebala platiti državi 50% novca koji dobijem za npr dizajniranje nekakvog magazina??? Što ta država uopće radi da bi taj magazin postojao i da bi ja imala posao? Koji sam btw sama sebi stvorila, da se njih pita bila bi il na burzi il ne znam gdje...da ne spomenem omiljeno mi zdravstveno i mirovinsko koje mi je obavezno a uopće ga ne želim! A jel mene to netko pita,ne naravno.
    i da se nadovežem, sad uredno imaš svoju firmu koju vodiš i vjerovatno ti je več pun kufer plačanja državi, pa je želiš zatvorit i radit na crno!
    razumijem te, jer ovi na crno bolje posluju!
    žalosno je to al mi to nismo krivi!

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Manuela. prvotno napisa Vidi poruku
    i da se nadovežem, sad uredno imaš svoju firmu koju vodiš i vjerovatno ti je več pun kufer plačanja državi, pa je želiš zatvorit i radit na crno!
    razumijem te, jer ovi na crno bolje posluju!
    žalosno je to al mi to nismo krivi!
    Samo da pitam, koji to tocno zakon kaze da je trampa zapravo ilegalna rabota?
    Iskreno me bas zanima

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

kaj se trampa?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Marsupilami prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da pitam, koji to tocno zakon kaze da je trampa zapravo ilegalna rabota?
    Iskreno me bas zanima
    Mislim da zakon nije definirao trampu i za sad još legalno možeš mjenjati stvari - al brijem da će i to nekako definirat u svoju korist pa ćemo na kraju kad ja tebi dam patate a ti meni pekmez morat platit porez na to

Manuela nisu moju volju za radom ubili oni koji isti posao rade na crno, već ovi koji dupe lade na Markovom trgu a od "naše pšenice" nabijaju salo. Da meni država ne pokrade koliko mi pokrade ja bi lijepo zarađivala i "crni dizajneri" mi nebi smetali ni najmanje, dapaće znam koliko glupih troškova imaš da bi legalno nekome napravio baner i ne mogu reći da ikog osuđujem jer se odlučuje ne upuštat se u tu rupu bez dna.

Ova ideja sa kuhanje je super! Ko ima uvjete go for it.

Mi planiramo na imanju kad imamo posjetitelje (uglavnom one koji će se vezat uz terapijsko jahanje kad dao Bog to profercera) nudit im cjelodnevni program koji uključuje ručak - to ne bi naplačivali ali bi zato tako privukli ljude koji bi došli vidjet naše imanje, proces uzgoja hrane, pravljenja sapuna, mermelada, meda itd. I onda eventualno stekli povjerenje u nas i počeli naručivati kod nas organsku hranu. Na isti način kako je ja sad naručujem odnosno kupujem od svojih veza po selima. Odem-vidim-uvjerim se da su uvjeti zdravi-naručim-platim-svi sretni i zadovoljni pogotovo moja obitelj koja je oslobođena konzumiranja večine onog što nam prodavaju po dućanima a i po placu.

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Mi planiramo na imanju kad imamo posjetitelje (uglavnom one koji će se vezat uz terapijsko jahanje kad dao Bog to profercera) nudit im cjelodnevni program koji uključuje ručak - to ne bi naplačivali ali bi zato tako privukli ljude koji bi došli vidjet naše imanje, proces uzgoja hrane, pravljenja sapuna, mermelada, meda itd. I onda eventualno stekli povjerenje u nas i počeli naručivati kod nas organsku hranu.
    wow
    Ma profercerat ce sigurno
    Moj "horse boy" je nedavno prvi puta sjeo na konja i moram reci da je bio kao da je rodjen na njemu, bez straha, full opusten...ma predivna mi je ta veza koju su stvorili

Sretno draga, neka ti se ostvari sve sto planiras

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •