Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1128

Tema: Stambeni kredit u CHF

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

je li ima netko od vas da je zamrznuo kredit za vrijeme trajanja porodiljnog? I što to znači da treba plaćati kamate za vrijeme trajanja moratorija? Hoću reći kamate od čega?

sensei avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    je li ima netko od vas da je zamrznuo kredit za vrijeme trajanja porodiljnog? I što to znači da treba plaćati kamate za vrijeme trajanja moratorija? Hoću reći kamate od čega?
    Hej, ja sam imala moratorij na kredit prošle godine, tih 6 mjeseci nisam ništa plačala, naravno imaš nekoliko opcija koje ti ponude.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj sensei prvotno napisa Vidi poruku
    Hej, ja sam imala moratorij na kredit prošle godine, tih 6 mjeseci nisam ništa plačala, naravno imaš nekoliko opcija koje ti ponude.
    a meni su mailom iz banke odgovorili da imam pravo 12 mjeseci koristiti moratorij, ali da za to vrijeme trebam plaćati kamatu, a za sve detalje neka idem u poslovnicu, pa zato pitam... ali brijem da mi se to ne isplati...
    razmišljala sam da uzmem taj moratorij dok se tečaj u chf malo ne sredi, ali opet se bojim da ću si samo nabiti još veće troškove... ma ne znam ni sama...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •