Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Prehrana djece s ADHD-om

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Kako misliš Makita " koje bi teoretski mogla sama uzgojiti"?Vidi, moja mala ne voli obične jogurte nego voćne, ali pošto znam da su puno slatki ne kupujem ih, ne dajem joj nikakve gazirane sokove, ne jede nikakve slatkiše iako ih obožava ali pošto znam kako slatko utječe onda ih ne kupujem. Puru ili palentu obožava, i to joj dajem, voli leće, orzo, više zimsku spisu tipa kiseli kupus, voli onu običnu zelenu salatu, kupus salatu bili i crveni kupus, ali zato ne voli ništa litnog. Ne voli pome, kukumare, fažolet, tikvice, balancane itd. Ja ne znam šta joj dat za marendu kad trenutno voli samo kruv i Nutelu. Inače problem mi je taj kruv jer ga obožava.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj vranjicka prvotno napisa Vidi poruku
    Kako misliš Makita " koje bi teoretski mogla sama uzgojiti"?Vidi, moja mala ne voli obične jogurte nego voćne, ali pošto znam da su puno slatki ne kupujem ih, ne dajem joj nikakve gazirane sokove, ne jede nikakve slatkiše iako ih obožava ali pošto znam kako slatko utječe onda ih ne kupujem. Puru ili palentu obožava, i to joj dajem, voli leće, orzo, više zimsku spisu tipa kiseli kupus, voli onu običnu zelenu salatu, kupus salatu bili i crveni kupus, ali zato ne voli ništa litnog. Ne voli pome, kukumare, fažolet, tikvice, balancane itd. Ja ne znam šta joj dat za marendu kad trenutno voli samo kruv i Nutelu. Inače problem mi je taj kruv jer ga obožava.
    Mislila sam na svježe voće i povrće, jogurt...išla sam skratit pa ispade nerazumljivo. Hoću reć, hrana koja je manje obrađivana i u principu bliže prirodnim namirnicama. Recimo neskvik pahuljice to nisu, a isjeckano voće jest. Ili jogurt jest.
    Puding je mlijeko + zgušnjivač + aroma što nije baš. Kad pravim kolač koji baš ima tu neku kremu (za one koji smiju početne namirnice) onda radije mlijeko + jaja + brašno. Ali je ovo generalno i jedno i drugo za izbjeći.

Ne znam kakva je namirnica svježi sir za djecu s adhd. Inače je zdrav.

Tikvice su zahvalne jer su relativno jeftine, a ako im skineš koru lako ih je zakamuflirati u gustu juhu, toć, bilo šta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •