-
Osoblje foruma
ma nije svrha zgrazanje, al kuzim da je to mnogima bljak. meni je recimo interesantno kako bez beda popijem salicu kravljeg mlijeka, a nad svojim sam dvojila, kao, da probam ili ne
. kuzis, popit cu mlijeko od nepoznate krave bez problema, a za svoje cu se dvoumiti, jer mi se malo gadi
. koliko je jak taj kulturoloski utjecaj. pa tako jedes zivotinjske organe, mozak, zeluce, sve, a zenska posteljica je ono zivi uzas.
to mi je vrlo zanimljivo. jos jedna stvar koja me prati u zadnje vrijeme je taj odnos kulture prema zenama i njihovim tijelima, znaci od toga da su "prljave" i moraju se "ocistiti" prije nego rode svoje dijete, pri cemu im treba pomoci jer su zenska tijela falicna i ne mogu to "dobro" obaviti sama, preko samog poroda, pa dojenje, kako se ljudima gadi ljudsko mlijeko, i evo sad se zgrazamo i nad posteljicom.. ma te zene su zivi uzas 
sori na diverziji, samo sam "razmisljala na glas", a inace dvije posteljice od mojih kceri cuce u zamrzivacu i cekaju da me uhvati inspiracija, nemam blage veze sta da s njima napravim ali necu ih jesti 
mozda ako mi czss zakuca na vrata da probam dokazati da sam svoju vaninstitucionalnu djecu doista i rodila
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma