Pokazuje rezultate 1 do 50 od 165

Tema: Što s posteljicom nakon poroda?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ina

svimbiiii, draga

cvijo, mozda imas pravo, ali bas me gadenje prema vlastitom mlijeku navodi na kulturoloski utjecaj, tak da mislim da je dio i u tome. pretpostavljam, da je baratanje posteljicom (npr. to, ciscenje i zakapanje nakon poroda) uobicajena stvar u nasoj kulturi, mislim da ni povremena degustacija ne bi bila gledana s takvim snebivanjem kao sada.

inace posteljica kao i ostalo, sto ju cesce vidis to je manje strasna prvu nisam pravo ni pogledala, a drugu sam cak i pipnula. jos koja, mozda ih pocnem i jesti

ne gade mi se kad stoje u frizeru. samo se nadam da ih neko nece zamijeniti za mesinu. inace vjerujem da je vrlo bogata raznim hranjivim i inim stvarima, i nije mi cudno da ju negdje posipaju po hrani (susenu). to je u rangu onog cuda da ljudi jedu pse, skakavce i mrave.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    ne gade mi se kad stoje u frizeru. samo se nadam da ih neko nece zamijeniti za mesinu.
    Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    ne gadi mi se sve dok nije na meniju.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    inace posteljica kao i ostalo, sto ju cesce vidis to je manje strasna prvu nisam pravo ni pogledala, a drugu sam cak i pipnula. jos koja, mozda ih pocnem i jesti
    Ti si meni odvalj-žena, rađala kako god, radila s posteljicama što ti god padne na pamet .

Ja sam više a la svimbi i cvijeta, teško mi se ufurat da je porod ili bilo što toliko rano u životu formativno i bitno za bebe. Moj neki osjećaj (kulturološki i ino uvjetavan) mi govori da to nije za mene, ali de gustibus.

Ja sam i pupak, koji moja obitelj (majka, sestra) tradicionalno čuva, na kraju, nakon 2 godine, frknula, jer me nervirao, bio mi ružan i gadljiv i rekla sam si ma ne bu me niko kulturološki uvjetovao da čuvam ono što mi je, u stvari, ružno i bljak, a i ne mogu zamislit da bi to prezentirala kćeri i da će ona reći razniježeno ajme, divno. Valjda zato jer kao mislim da ću je ja odgojno uvjetovat, ali, po Murphyjevom zakonu, ispast će moja suprotnost, i ko što piše onaj ginić u svojoj knjizi "bit će ćelave glave, u dugoj halji, i garant će se vozit na biciklu". Ma, po meni su to sve ipak periferne stvari, nisu nešto po čemu bi se svrstavala ili što mi je jako bitno. To - posteljice, pupci i ostalo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •