-
Curke evo nas s uzv. Danas točno 15tt i kaže dr. sve savršeno. I mm je bio sa mnom, vidjeli smo mala koljena, rukice, palac
, mali puni želudac, čak i leću oka. Beba je u jednom trenu digla rukicu iznad glave i kao "mahala", pa smo i mi njoj.
Pokazao nam je pupčanu vrpcu u boji, da vidimo kako je puna krvi i zdrava i rekao da nam je posteljica straga, prema mojoj kičmi. I slušali smo srčeko.
Ono što je bilo opasno i zašto mirujem već mjesecima je otišlo (ona gv od blizanaca) i više nema rizika. Ne moram mirovati, nego se mogu normalno (trudnički) ponašati, jeeej. I još nešto, kažem ja dr. jel se već vidi Pišulinac, a on kaže, a vi ste baš sigurni da je Pišulinac? Ja kažem da nekako od početka imam osjećaj da je muškić, ali da nam je u biti skroz svejedno, a on kaže, e pa ja mislim da je mala Pišulja. Bebica je baš lijepo imala skvrčene nogice u koljenima, pa je dr. 80% siguran da nosimo princezicu.

Sretna sam sretna sretna sretna. Hvala bogu na ovom najljepšem daru i neka uskoro sve naše curke s Odbrojavanja, Nakon Transfera... dožive ovakvu ljepotu i radost. Srce mi je kao svemir
Posljednje uređivanje od ValaMala : 19.08.2011. at 15:38
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma