Quote Originally Posted by RozaGroza View Post
I vi realno mislite da bi ta osoba koja npr u fušu čisti kuće poznanicima, morala to što zaradi prijavljivati; a vrlo vjerovatno će premašiti 6 somova godišnje jer 6 somova je ništa, i onda još da je oporezuju?

Nikad neću tražiti račun od takvih ljudi, imaju my full support, jer ne smatram da išta duguju državi jer pokušaju preživjeti. Ja poštujem zakone, al neki su jednostavno van svake pameti i dok se stvari ne promjene ljudi se imaju pravo snalaziti. Nitko tko nije u velikoj potrebi neće ići okolo čistit kuće ili pravit kolače za svadbe ako to ne mora.
Roza potpis!
smeta me kad se govori o nekakvim tobožnjim obvezama prema državi! maltene su ljudi kriminalci ako ih izbjegavaju a ovamo
nemam riječi na odnos prema radnicima, djeci, građanima općenito. jad i bijeda na svakom koraku.
pa neka pravi kolače ko zna i umije, taman još i da tu crkavicu daje državi. ja prva ne bih.
i neka mi nikoi ne soli pamet o radu na crno, o fušu i uništavanju gospodarstva!
zna se dobro tko ga je uništio, i nas skupa a bogami i našu djecu, pa oni koji su to učinili
neka ga i oporavljaju. njihove žene sigurno ne moraju ići po kućama čistiti i peglati
da bi djeci kupile knjige.