Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1925

Tema: Nisam ni sanjala da će nažalost doći i ovakav trenutak ...ZBOGOM DRAGA MARIVAL :(

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hvala curee! ...mama krenula sa terapijom myko san gljiva..užasno skupo i ni sama još uvijek neznam kako ćemo to financijski izgurati, ali nekako hoćemo..vjerujem u čuda..za sada kupljena terapija za prvih 10 dana...korak po korak
    romana, jesi možda ti probala sa tim?
    Posljednje uređivanje od kudri : 22.08.2011. at 12:55

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kudri, sretno, baš mi je žao što boleština nije otišla. Moja mama ide u 9. mj. na kontrolne preglede, jako strepim, molim Boga da nalazi budu uredni. Koliko košta ta terapija?

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Kudri, sretno, baš mi je žao što boleština nije otišla. Moja mama ide u 9. mj. na kontrolne preglede, jako strepim, molim Boga da nalazi budu uredni. Koliko košta ta terapija?
    ajoj, da , tako i mi strepimo od pregleda do pregleda...koma...a na dan kad mora na kontrolu, doslovno je grč u želudcu..koma...
    terapija ovisno o dijagnozi, stanju te kilaži...naša 500 eura za 10 dana, a za početak će terapija trajati 60-100 dana...

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    hvala curee! ...mama krenula sa terapijom myko san gljiva..užasno skupo i ni sama još uvijek neznam kako ćemo to financijski izgurati, ali nekako hoćemo..vjerujem u čuda..za sada kupljena terapija za prvih 10 dana...korak po korak
    romana, jesi možda ti probala sa tim?
    kudri ... nisam ni neću ( tj. nemogu ) za moju dijagnozu bi kura bila cca 3800 - 4000 kn ( to smo onako preko telefona ... ja čitala dijagnozu, a oni od oka ocjenili ) ... pa puta 10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •