Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
" Naglasio je da dragi bog sve vidi i čuje, a vidi i sirotinju. Gradonačelnik Bandić tvrdi da oni koji jako puno imaju nisu njegova briga zato što su se oni snašli u pretvorbi i privatizaciji. 'Snalažljiviji su i hvala bogu da imaju, ali neka puste na miru ljudi koji imaju malo ili nemaju ništa i budu solidarni. U ime Boga, u ime pravde i u ime solidarnosti', poručio je Bandić. "

koja pretvorba i privatizacija , o čemu on to priča. Eto gdje je strpao sve one koji trebaju plaćati više od 400 kn.

I ja se isto nadam da dragi bog sve vidi i čuje pa tako i njega. Stvarno mi je više dosta da me taj čovjek koji je nažalost gradonačelnik mog grada, konstantno vrijeđa i pljuje sve ono što radim i sve ono što jesam. Trenutno se stvarno osjećam kao da mi je IQ manji od 50.

Solidarnost se ostvaruje progresivnim oporezivanjem, ali to njemu nitko nije rekao ili on to ne može razumijeti.

U vrijeme privatizacije ja sam bila srednja škola, otac mi je preko noći završio u penziji, a mama je 2 godine radila bez plaće. Eto, kako smo se snašli u pretvorbi i privatizaciji.

Ja znam da ti dijete ne mogu samo tako izbaciti iz vrtića, ali i sve ovo je suprotno zakonu pa se događa. I iskreno, pomalo me strah što će se dogoditi, ako nam na vratima vrtića kažu da ne možemo ući i da dijete ne može ostati. Ja ću taj čas zvati odvjetnika i medije, ali se bojim te scene zbog svog djeteta, svom djetetu ne želim priuštiti takvu scenu, ali se bojim da ću možda morati.