Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: Tjedan dana mjesečno kod tate?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dakle, on nije bio nasilan prema djetetu, te sam ja stoga dopustila vidjanje, ali je bio prema meni, i tko zna sto mu moze puknuti u glavi da to ne napravi opet..sve sto sam pravosudno mogla napraviti, napravila sam, prijavila sve, prosla uzasne stvari,on se SVOJOM voljom ne javlja. Sad da kazem, ne javljaju se niti njegovi, mama, brat..nitko, zar da ja nekog natjeram da voli moje dijete, nekoga koga nije briga, to je isto kao da ga bacim u kavez s lavovima...i stvarno mi ne pomazu floskule tipa "on mu je ipak otac", ma kakav je to otac koji godinu dana ne nazove svoje dijete...neka mi se javi netko i kaze da je takva osoba normalna?

Banned
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Layla prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, on nije bio nasilan prema djetetu, te sam ja stoga dopustila vidjanje, ali je bio prema meni, i tko zna sto mu moze puknuti u glavi da to ne napravi opet..sve sto sam pravosudno mogla napraviti, napravila sam, prijavila sve, prosla uzasne stvari,on se SVOJOM voljom ne javlja. Sad da kazem, ne javljaju se niti njegovi, mama, brat..nitko, zar da ja nekog natjeram da voli moje dijete, nekoga koga nije briga, to je isto kao da ga bacim u kavez s lavovima...i stvarno mi ne pomazu floskule tipa "on mu je ipak otac", ma kakav je to otac koji godinu dana ne nazove svoje dijete...neka mi se javi netko i kaze da je takva osoba normalna?
    Pa recimo to je vrlo lako moguće i povrijeđen otac, ukoliko smatra da je neosnovano osuđen i procesuiran kao prijestupnik, pogotovo obiteljski nasilnik, to je vrlo žestoka optužba, kojom se možda otac ne može pomiriti niti je smatra opravdanom. Možda je time jednostavno povrijeđena i cijela njegova obitelj i sad se izoliraju namjerno od vas.

Obiteljski psiholozi itekako poznaju takve situacije. Klinika gospođe Gordane Flander Buljan, prepuna je primjera manipulacije roditelja u toku razvoda, od iskorištavanja djeteta i na štetu djeteta, do lažnog svjedočenja u svrhu manipulativnog obezvrjeđivanja drugog roditelja radi postizanja prednosti u dodjeljivanju djece na skrb.

Layla, ništa ne prejudiciram, ali to je jedna vrlo logična mogućnost za objašnjenje tatine izolacije. Ti najbolje znaš koliko li je opravdana ili ne. U svakom slučaju najbolje bi bilo dobiti od tate JASAN odgovor o čemu se radi, jer takvo izoliranje nije NIPOŠTO NORMALNO, i dugoročno vrlo šteti vašem djetetu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •