Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

rozalija hvala ti sto si se javila, puno mi znaci odgovor iz iskustva. Meni je fibrinogen 5.9. A sto se dr. R. tice problem je sto ga nema toliko dugo i samo cekam da se vrati s godisnjeg na forum pa da ga pitam.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    rozalija hvala ti sto si se javila, puno mi znaci odgovor iz iskustva. Meni je fibrinogen 5.9. A sto se dr. R. tice problem je sto ga nema toliko dugo i samo cekam da se vrati s godisnjeg na forum pa da ga pitam.
    Aurora,da li si ti na Fragminu samo zbog povišenog fibrinogena? I moj je od početka trudnoće povišen, uglavnom oko 5,6 i nitko me radi toga nije stavio na Fragmin. Tek sada postoji mogućnost da me stave na Fragmin i to zbog proširene vene na potkoljenici.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    Aurora,da li si ti na Fragminu samo zbog povišenog fibrinogena? I moj je od početka trudnoće povišen, uglavnom oko 5,6 i nitko me radi toga nije stavio na Fragmin. Tek sada postoji mogućnost da me stave na Fragmin i to zbog proširene vene na potkoljenici.
    Ne, ja sam na Fragminu zbog mutacija na MTHFR (heterozigot) i PAI-I (homozigot) i to od transfera.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, ja sam na Fragminu zbog mutacija na MTHFR (heterozigot) i PAI-I (homozigot) i to od transfera.
    Hvala ti na odgovoru.

Hop,kod mene se sa 5+6 vidjela gestacijska vrećica pa me gin naručila za dva tjedna. Znači srčana akcija vidjela se sa 7+6. I taj dan kad se vidjela gestacijska vrećica ( 5+6) gin mi je prije nego je počela raditi ultrazvuk rekla da je prerano za srćanu akciju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •