Pokazuje rezultate 1 do 50 od 73

Tema: sastav cjepiva 5 u 1 i prociscenog DTPer od HZJZ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    solange, ako se umanjuju nuspojave cjepiva, kako ti kažeš, zašto ti pobogu radiš istu stvar, konstantno umanjuješ posljedice bolesti?

nije infekcija rota virusom - proljev.
    J je rota virus takoreći na nogama prebolio, proljev par dana i to je to. dokazan rota virus u stolici.
    M je u ozbiljnom stanju primljena u bolnicu. još se smrznem kad čitam otpusno pismo. i bila u bolnici 5 dana. nakon par sati bolesti. a nije bila jedina - odjel pedijatrije su zvali rotari klub.
    moj je rota virus odgulio u jednom danu ali je tad jos dojio

sto su sve radili u bolnici, jel zavrsio na infuzijama? respiratoru?
    Posljednje uređivanje od stray_cat : 10.09.2011. at 09:22

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    moj je rota virus odgulio u jednom danu ali je tad jos dojio
    I? je li to krunski dokaz da je rotavirusni proljev uvijek blaga bolest?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    I? je li to krunski dokaz da je rotavirusni proljev uvijek blaga bolest?
    Pa kako to možeš ni pitati!? Naravno da je krunski dokaz. Jedno dijete je preboljelo bolest u jedan dan. Što ćeš više? 100% uzorka.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mora da je strašan osjećaj živjeti u stalnom strahu za vlastiti život i život vlastitog djeteta.
    Jer svi redom od farmaceutskih firmi, preko državnih ustanova do pojedinaca u zdravstvu sakrivaju štetne učinke lijekova, lažu o nepostojećim opasnostima bolesti, stavljaju u lijekove sastojke koji su skriveni, nedeklarirani i smrtonosni, spremni su na apsolutno sve da prodaju i postignu zaradu.
    Mislim da se ni jedan pojedinac i ni jedna udruga ne može boriti protiv te prijetnje.
    Nije nikakva tajna da moćne farmaceutske kuće mijenjaju vlade i upravljaju državnim udarima ko je potrebno.

I kako da se onda jedan pojedinac spasi? Možemo mi živjeti superzdravo, hraniti se sa povrćem iz vlastitog vrta i uzimati kuglice umjesto lijekova.
    Ali moćne će farmaceutske kuće našu djecu otrovati, ili izvesti biološki napad na školu naše djece, kako bi nam korištenje njihovih lijekova bilo neizbježno.
    A ako to ne uspije, ne bih se čudio ni da pribjegnu nasilju. Izazivanju prometnih nesreća, pa ćemo ako ništa drugo, morati primati njihove lijekove kad smo potrgani i u komi.

Mislim da je život sa spoznajom o urotama koje kuju daleko nadmoćne firme i tajna društva pravi pakao, jer koliko god se trudio, znaš da ćeš kad-tad postati njihova žrtva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •