Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
Orhideja, zaista si nas iscrpno izvjestila!
Vidim da skupljaš nalaze i spremaš se za IVF. Ne znam jesu li ti rekli da za postupak moraš obavezno imati (ti i TM) markere na hepatitis A, B, C, sifilis i HIV, krvne grupe i RH faktore. Trebaš i papa test. Svi ti nalazi ne smiju biti stariji od 6 mjeseci. Osim toga oboje trebate i potvrdu psihologa i pravnika. Sve to trebaš kopirati i predati u bolnici.
Za većinu toga se treba naručiti, pa još čekati nalaze, govorim ti samo da prikupite sve na vrijeme i da vas ti nalazi još dodatno ne uspore.

A nada, naravno, umire zadnja! Samo vi i dalje nastavite kućnu radinost
Napisala sam odgovor i sad mi je nestao, uh!

Dakle, hvala ti na savjetu. Mislila sam da prvo moram obaviti taj pregled u Petrovoj kod Čanića, tj. dogovor za umjetnu pa da će mi on onda dati uputu što sve trebam napraviti, a onda tek idem kod svoje socijalne gin da mi da uputnice za sve? Ne znam jel se uopće ovo sve što si nabrojala (hepatitis, HIV...) može obaviti na uputnicu ili moram sama pa platiti? Gdje se obavlja taj pravnik i psiholog i koliko se plaća? Hvala ti unaprijed na odgovoru.

I još mi se nekako čini da je malo aktivnosti na ovoj temi, jel nema još cura koje idu na IVF u Petrovu...?