science imaš pp!
još uvjek potrazujuem estrofem i 7kom femare pa ako netko ima bila bi zahvalna
Već je bilo pitanja zašto se neki lijekovi ne uzimaju na recepte... nana, estrofem se ne uzima na svoju ruku, znači, tvoj dr to traži i samim tim imaš pravo dobiti i podići estrofem na recept.
Posljednje uređivanje od mare41 : 11.09.2011. at 13:39
znam da ga imam pravo na recept no traze ovi iz petrove da ga pijem a moj gin kaze da je to glupost
Nemam takvih problema sa svojm ginicem, ali rekla bih tom tvom neka razmislja na svojoj razini, a to je da napise ono sto ga specijalist trazi. Pretpostavljam da nemas bas neki izbor ginekologa, pa si u teskooj situaciji. To je kao da liječnik opće prakse ne zeli pisati recept koji trazi specijalist. Stvarno si svasta dopustaju. Trebala bi inzistirati na receptu, a ako ne nabavis estrofem javi mi se na pp pa cemo nesto rijesiti.
ma draga ja sam inzistirala a on ništa. ma više me muči ta femara jer mi fali a sad trenutno nemogu financijski kupit kutiju cijelu za 7 komada
tvoj ginekolog ima potpisan ugovor za 2011.god sa HZZO,on mjesečno na broj svojih pacijenata dobiva glavarinutj.novce..tvojom prijavom u HZZO on plaća masnu kaznu i ne vjerujem da mu je to u interesu..meni kao zdravst.djelatniku ovo je jaaaako čudno..čula sam svašta,ima svakakvih nebuloza,ali baš da se oglušuju na riječ specijaliste baš i nisam...
Ja još uvijek potražujem ako je kome ostao koji test za trudnoću...ili LH trakica...
poklanjam jednu ampulu brevactid 1500 i.e rok do 10/2011 pa ako neko stigne još iskoristiti nek mi se javi na pp![]()
Poklanjam:
Cilest kontracepcijske tablete 19 tab. Vrijede do 03.2012.g
Cefalin kapsule 500 mg. 8 tableta vrijede do 11.2011. Znam da se ove izdaju samo na recept, ali ja se sijećam da sam ih uz recep i platila! Pa eto poklanjam.
Sretno svima!![]()
i ja i dalje tražim femaru do 10kom.ako neko ima.![]()
ja imam kutju klomifena ako nekom treba a trazim 7 kom femare
Jedna draga osoba uputila me na ovaj forum, pa se nadam da ćete mi moći pomoći. Trebala bi lh trakice, ako netko slučajno ima viška ili da mu više ne trebaju... Ili da mi savjetujete gdje ih mogu povoljno kupiti?
Hvala vam puno!
I ja sam lh trakice naručivala na njuškalu, prouči cijene jer cure nude različito.
trebam femaru za frendicu sve opcije ostvorene,zamjena.....
nije ne znam što ali ako nekome slučajno treba trisequense imam tri kutije,i folacin 5mg dvije kutije
Cure, LH trakice i testove za trudnoću imate na ebayu stvarno povoljno, zašto da ih plaćate po komadu 3 kn (mislim da sam vidjela tu cijenu) kad možete dobiti 25 LH trakica + 5 trakica za trudnoću za nekih 10-ak dolara. Ja sam nekoliko puta naručivala i sve uredno stiglo.
Nana, ti ne pitaš svog ginekologa za mišljenje pa se on izjašnjava da je to glupost, postupi odlučno i traži da ti prepiše estrofem po nalogu specijaliste, kad imaš stav i odlučan si nema toga šta ne možeš dobit, nedaj se pokolebati i biti nesigurna, to nisu stvari o kojima se pregovara, imaš pravo na liječenje i na recept.
Poklanjam utrogestane pa ako kome treba neka se javi!
poklanjam 6 ampula menopura i jedan gonal-0917887624
Ako kome trebaju LH trakice, jedino je bed kaj je rok 10/11, pa ako si netko mož iskoristit, šaljem
Cure, meni bi trebalo menopura10 i femare, 10 tabletica, pa ako netko ima bilo što, bilo bi odlično!!!
Poklanjam 50 tabletica DHEA i dvije kutije klomifena.
Može, naravno, pošalji mi adresu u inbox.
Meni bi dobro došle DHEA tableteako ih već nisi dala.
Vedre tebi šaljem DHEA. Samo mi pošalji adresu.
tanja75 kako još nemaš dovoljno postova nemogu ti poslati pp.molim te javi se na moj mail brane42@net.hr
Poklanjam:
- 4 decapeptyla
- 5 tabletica clomiphena
- 2 menopura
- 1 gonal
- kutiju (30 tableta) gluformina (metformin)
- kutiju (16 kapsula) cefaleksina
- dosta iglica za puregon-pen
i
- pola velike pikse Twinlab prenatal kapsula (iz nekog razloga mi iritiraju zeludac, pa sam morala prijeci na drugi prenatal
Ako moze preuzimanje lijekova u Zgb., decapeptyl svakako jer mora biti u frizideru. I uz sve dodajem obilje trudnicke prasine, neka vam uskoro kao i nama vise ne trebaju lijekovi.![]()
I dalje tražim menopure i femaru....![]()
Tanja75, nemogu ti poslati pp, molim te javi se ti meni na lana.banana333@gmail.com
Posljednje uređivanje od M_i_D : 22.09.2011. at 09:38
ja još imam za poklonit 3 kutije klomifena i potrazujem kontracepcijske tabl. logest, jasmin, diane, cilest bilo koje. i femaru
imam ti ja logest - fali par komada na kartici, ako želiš, pošalji mi adresu na pp
još trazim kontracepciju( diane, logest, cilest, yasmin) i femaru a ostala je još kutija klomifena ako netko hoce moze i zamjena
Otisli klomifeni, cefaleksin, prenatal i testovi na trudnocu. Ostala kutija Gluformina.