Results 1 to 26 of 26

Thread: Počinjem raditi ...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    S2000's Avatar

Meni su se cice vrlo brzo prilagodile novom ritmu... Ali je zato mali vrazicak poceo s nekim cudnim nacicavanjima.. Znaci podoji i onda nastavi cuclat u prazno... I to traje i traje dok mi ne otrnu bradavice... A po noci isto tako... Cucla li da cucla... I bas mi to smeta jer je bolno. Jel to sad neka faza opet ili sto?

Janis's Avatar

Quote Originally Posted by S2000 View Post
    Meni su se cice vrlo brzo prilagodile novom ritmu... Ali je zato mali vrazicak poceo s nekim cudnim nacicavanjima.. Znaci podoji i onda nastavi cuclat u prazno... I to traje i traje dok mi ne otrnu bradavice... A po noci isto tako... Cucla li da cucla... I bas mi to smeta jer je bolno. Jel to sad neka faza opet ili sto?
    I kod mene identična situacija...

Linda's Avatar

Quote Originally Posted by S2000 View Post
    Cucla jer mu paše, tko bi mu zamjerio?
    Ali ne daj da te boli, prekidaj odmah čim osjetiš bol.
    I moj ciconja često zauzme neki akrobatski položaj, pa s cicom u ustima mumlja i pjevuši i još drži dva dinosaura koji plešu i normalno da me zaboli, jer je položaj sve samo ne dobar. I odmah prekinem i objasnim mu da me boli. I on to normalno prihvati i trudi se dalje.. premeden mi je takav razuman
    A cica bez reda i ograničenja.. dok sam bila na godišnjem, sa svoje 2 godine je imao više podoja nego kao novorođenče. A meni nije smetalo. Da je, objasnila bih mu (kao što to često radim u zadnje vrijeme u gostima) i vjerujem da bi prihvatio.

Inače, da je moguće dojiti i raditi potvrđuje i moj slučaj - curica je imala 7 mjeseci kad sam se vratila na posao i dojila je 3 godine, a mišonja je imao 8 mj. i sad je s 2,5 g bez znakova skorog prestanka. Nikakvih problema nismo imali - ja sam prvih mjeseci izdajala na poslu, a s vremenom smo se uskladili i sve je sjelo na svoje mjesto i bez izdajanja. Moram priznati da je meni dojenje jako puno značilo, a i još mi znači, da nadoknadimo sate razdvojenosti. A o njima da ne pričam..