Pokazuje rezultate 1 do 50 od 125

Tema: Današnja školovanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj luci07 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam iz početnog posta dobila dojam da je dijete bilo zbunjeno tom učiteljičinom rečenicom ni da ju je ona potakla na neko razmišljanje o Bogu ili vjeri ili tome što je učiteljica mislila pod tim.

A ta rečenica jest nepotrebna i nespretna i mogla je poruku o ne bacanju hrane prenijeti i na bolji način.
    Ali na temelju jedne bezvezne rečenice govoriti o učiteljicama koje žele djecu ateista dovesti pred oltar, nastavnicima biologije koji predaju da je Bog stvorio svijet, uskraćivanju prava na odgoj djeteta u skladu s vlastitim životnim uvjerenjima i povesti raspravu o ''današnjem školstvu'' mi je teško pretjerivanje.
    Ali ja nisam govorila o "učiteljicama koje žele djecu ateista dovesti pred oltar, itd"! Bilo bi fer da pročitaš moje postove prije nego što me citiraš i komentiraš.

Rečenica je nepotrebna i zbunjujuća za sedmogodišnjaka, a izrugivanje onih koji su pisali na ovom topiku je suvišno i ružno. Nema što učiteljica koja nije vjeroučiteljica podučavati vjeronauk, ona za to nije educirana, za početak.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Odgoj, pa time i vjersko (ne)predjeljenje ipak se prije svega usvaja u obitelji!

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    Ali ja nisam govorila o "učiteljicama koje žele djecu ateista dovesti pred oltar, itd"! Bilo bi fer da pročitaš moje postove prije nego što me citiraš i komentiraš.

Rečenica je nepotrebna i zbunjujuća za sedmogodišnjaka, a izrugivanje onih koji su pisali na ovom topiku je suvišno i ružno. Nema što učiteljica koja nije vjeroučiteljica podučavati vjeronauk, ona za to nije educirana, za početak.
    Ja nisam ni rekla da si ti govorila o tome. Na tvoj post sam se referirala samo u prvoj svojoj rečenici. Ostatak mog posta je bio općeniti komentar na ovu temu. Zato sam i preskočila dva reda da ga odvojim od onog dijela koji se odnosio na tvoj post. A ako pročitaš postove prije moga vidjet ćeš gdje se spominju stvari koje sam navela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •