Kao prvo, nisam pooojma imala gdje da smjestim ovaj topic, ovaj mi se činio najokej!
Radi se o mom sineku!! Ja sam više luda jer ne znam više što da mu dam jesti, a da on ne bude gladan!
Stalno je u kuhinji i stalno je i frižideru!! I staaaaaaoalno je gladan. Naravno ručak obično zbrlja, mada znajući kakav je, natjeram ga da pojede do kraja, jer doslovno nakon 5 minuta trađži jesti nekaj. Onda obično jede bedastoće. Recimo danas je za ručak bio kelj na lešo s kobasicom. Pojeo je cijelu kobasu i 2 šeflje kelja. Onda je uzeo dva reda napolitanki, pa je pojeo voćni jogurt i onda sma napravila palačinke. 5 ih je maznuo.
Svbe je to meni bezvezez. Ručak jedva da ga uspijem natjerati da pojede kad je ručak, nema šanse da ga jede i mimo ručka, pa čak i ako je neko omiljeno jelo u pitanju. Meni ove neke stvarčice tipa jogurti, keksi i slično nisu nikakvo jelo, a opet imam osjećaj da bi mu morala kuhati valjda 5 obroka dnevno što isto ne dolazi u obzir. Dakle, što da mu dam da je zdravo, a da ga zasiti, da kad pojede da nije gladan za 5 minuta... Gluposti bi mogo jesti do besvjesti, a to en dolazi u obzir...
A čovjek kada ga vidi pomislio bi da to dijete ništ ne jede....Kost, koža i mišići na njemu samo!

Odgovori s citatom
)
pa pojede nešto kuhano za večeru (ili ostatak od ručka ili nešto tipa palenta, gris, kaša itd.). i onda joj tik prije spavanja traži jesti (u 10!) ali joj ne dam, jer kad se najede pred spavanje onda spava totalno nemirno!)
)
Evo viš da pomažete cure, hvala vam...

Kao da se nešto sjećam u magli, netko je prije par godina otvorio topik na temu - koliko ulja trošite mjesečno. Pa je bilo iščuđavanja - kako je moguće trošiti nekoliko litara??? Eto, još malo ćeš peći palačinke desetak puta mjesečno po četrdeset komada. Bit će to oko pet litara ulja mjesečno. Srećom, nije baš tako skupo!!!