Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1355

Tema: akcijske prijevare velikih centara....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj bijelko prvotno napisa Vidi poruku
    čemu se čudite što si radnici prvi pokupuju, rade za manje od 3000 kn, bar neke privilegije da iskoristite. nisu li se iste stvari događale i na rodinim rasprodajama dok nije uveden limit. tako je i tu. ja ne zamjeram.

mene trenutno muči ono ovjeravanje garancija nakon što proizvod isprobam kod kuće. ja to uredno zaboravim i sad mi rikla pećnica. garanciju trebalo ovjerit davnih dana. hebiga.
    Pa ja zamjeram, jer i ja radim za svoju plaću (nitko ne pita koliku) i ne stavljam ništa izvan blagajne i padne mi mrak na oči kad vidim da kolegica koja radi u Konzumu ima usisavač koji je dobila za 50 kn (regularna cijena 300 ) jer eto dolazi novi model i ne ide im prodaja pa se rješavaju starog a da ne pričam o drugim stvarima, koliko samo dobiju kao otpisanih stvari i sl. i još grabe i čuvaju u skladištima dok ne bude niža cijena.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj borna marko prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ja zamjeram, jer i ja radim za svoju plaću (nitko ne pita koliku) i ne stavljam ništa izvan blagajne i padne mi mrak na oči kad vidim da kolegica koja radi u Konzumu ima usisavač koji je dobila za 50 kn (regularna cijena 300 ) jer eto dolazi novi model i ne ide im prodaja pa se rješavaju starog a da ne pričam o drugim stvarima, koliko samo dobiju kao otpisanih stvari i sl. i još grabe i čuvaju u skladištima dok ne bude niža cijena.
    I još ono što me užasno ljuti je u ljekarnama kada želim neku tester kremu za dijete (atopičar je) pa ne mogu dobiti, a znam da moraju imati, jer sve uzmu i međusobno podijele. Za njih se ne može reći da imaju malu plaću, zarađuju tri puta više od prosječnog građanina, a meni nije svejedno kada dobijem tester za kremu ili dam više sto kuna za nju da bi vidjela da je malom još gore nek prije.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Jednom kupovinom u Mercatoru( bila je vrijednost iznad 400,00 kn,ne znam jel to bio kriterij) dobim uz raču papirić o 40 % popusta na odabrane proizvode nekih marki, između ostalih Hot Wheels, a kad tamo popust vrijedi za dva mala seta autića a piste naravno nisu na tom popustu. Zašto me to zapravo ne čudi ?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj CAPPY prvotno napisa Vidi poruku
    Jednom kupovinom u Mercatoru( bila je vrijednost iznad 400,00 kn,ne znam jel to bio kriterij) dobim uz raču papirić o 40 % popusta na odabrane proizvode nekih marki, između ostalih Hot Wheels, a kad tamo popust vrijedi za dva mala seta autića a piste naravno nisu na tom popustu. Zašto me to zapravo ne čudi ?
    Vrijedi i za onaj veliki kamion za 7 autića. Sa popustom te dođe oko 169 kuna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •