Plodine - katastrofa, ne mogu nabrajati pojedinačno proizvode koji na polici imaju jednu a na blagajni drugu cijenu jer bi potrajalo...
Opet Interšpar, kolut sira od 600 g naplatili kao kilogram, integralana tjestenina po kunu više za paketić, pa puta tri. Baš sam bila bijesna i opet morala otklapiti tamo. Sve kao super oni se eto ispričavaju, vratili mi novce, Nisu stigli promijeniti cijenu, bla bla pa kolegica je studentica. Mislim šta ja imam od vaše isprike kad sam potrošila skoro sat vremena da odem do KC i goriva taman tih 20-ak kuna koje su mi vratili. Još me pita jel ima još neki proizvod pogrešno naplaćen, rekoh pa dobro jel ja moram pregledati svaki iznos na računu(od preko 1000 kuna) da bih radila vaš posao usklađivanja cijena.
Harvey Norman tek, uh neorganizirani do bola, sto godina čekaš da daš podatke, jer eto ne možeš samo platiti na blagajni i otići po to. Da stvar bude bolja na kraju smo čekali policu 6 tjedana, stigla je, ali nam nisu javili jer kao nisu imali broj telefona a samo što ne traže krvnu sliku kod kupovine. Prodavači se prad nama svađaju oko toga što je na čijem odjelu i ko je trebao paziti na cijen jer sam im pokazalatri iste police sa različitim cijenama. O cijenam da ne govorim, namještaj isti kao iz emmezete ( nije na akciji) kod njih je i na akciji puuuno skuplji.