Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
Pokusavam dokucit jel sarkazam i cinicnost na ovoj temi zbog pokretacice topica ili...?

Svena odmalena ucim da bude njezan prema svim zivotinjama i stvarno nikad nije pocupao macku ili psa, cak ni u onoj dobi od 1-1,5 god. Ne ubijam kukce pred njim al ubijam ih najvise sto se grozim pomisli da mi koji sleti na bebolinca.
MM mu je neki dan dao da s njim posipava sol na puzeve sto sam ja, kad su mi rekli sta rade, zabranila. Obozava mrave, stalno ih proucavamo, bude jako njezan prema njima, stavi ih na svoju ruku i gleda sta rade pa ih vrati gdje ih je i nasao.
Razumijem stray kad kaze da ce djeca koja gnjece rakove i ostala morska bica potencijano i bacit macku s 14. kata, ta djeca nemaju roditelje koja ce im usadit vrijednost svakog zivog bica, koja ce im objasnit patnju i bol zivotinje. Ako se takvo dijete samo ne osvjesti zivotinju ce dozivljavat kao predmet.

A lovci...e to je vec posebna prica. Rekla sam stoput da cu djetetu dozvolit i podrzat ga da bude sta god zeli al ako bude lovac izbacit cu ga iz kuce bez imalo griznje savjesti.
Sav sarkazam i ciničnost mi je daleko prihvatljivija od tvoje posljednje rečenice.