Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: izgled bebe od mjesec dana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mislim da je stvar u angelici, ne u bebi ili ljudima oko nje. Ona misli to što misli o svojoj bebi pa svaku reakciju ili njen izostanak tumači kao potvrdu onoga što ju muči.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

meni ta cijela priča kod angelike neka naopaka.

sorry,ali ako ti je fizički izgled toliko bitan,zašto si se udala za nelijepog muškarca? pa znala si da će potomci imati i njegovih gena...kad je fizičko već toliko važno...

jadna djeca.

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj enchi prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je stvar u angelici, ne u bebi ili ljudima oko nje. Ona misli to što misli o svojoj bebi pa svaku reakciju ili njen izostanak tumači kao potvrdu onoga što ju muči.
    I meni se ovo čini kao vrlo vjerojatno
    A uostalom, gotovo uvijek druga bebica dobije puno manje pažnje od gostiju nego prva, možda krivo tumačiš to pomanjkanje.
    Gotovo sam sigurna da beba od mjesec dana ne može biti ružna (a niti osobito lijepa)

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj enchi prvotno napisa Vidi poruku
    Da, i ja mislim, jer mi je neshvatljivo da bi ljudi, pogotovo bliski, imali takve reakcije na bebu. A neshvatljivo mi je i da mama o svom jednomjesečnom djetetu toliko razmišlja u terminima lijep-ružan.

A moguće i ovo što kaže zasad skulirana, takva naopaka priča zbilja vuče na navlakušu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •