apri, dogovorit ćemo se
a ja sam bijelu košulju, malo dulju . s pripadajućim crnim remenom kojeg ne nosim kupila u tally w... za čitavih 55 kn prije nekih mjesec dana. ne znam ima li još, bar ne po toj cijeni.
apri, dogovorit ćemo se
a ja sam bijelu košulju, malo dulju . s pripadajućim crnim remenom kojeg ne nosim kupila u tally w... za čitavih 55 kn prije nekih mjesec dana. ne znam ima li još, bar ne po toj cijeni.
sad mi reci što ti je taj tally i gdje se nalazi
i, ja bih košulju koju bih vezala u struku ili stavila u hlače
posudim ti svoju preprekrasnu ako ti nije premala (rastezljiva je).
tally je jedan od dućana sportina grupe, ima ga u svakom shopping centru i u gundulićevoj. ova moja može i u hlače.
kažu modni mačci i mačke u mom uredu da je bijela košulja must have - ima ih svuda. roštala sam malo po fileovima svojim, i evo šta sam našla:
mana - body košulja 99 kn, magma-top shop - 149 kn, zara 249 kn, mango 229 i 249, caliope 79 i 119 , nekakve od satena, x nation 229 kn.
ove sve dućane osim caliope imaš u gardenu. meni osobno je najljepša uva u mangu po 249, ruska kragna i ima nekakve faldice na dijelu oko kopčanja, a iz x nationa je lijepo strukirana.
imam i drugih, ali su malčice skupe.
eto . :markogrubnić:
Posljednje uređivanje od babyboys : 29.09.2011. at 14:12
:klanj:
Gdje naći konjića 5 u 1 (dakle, za njihanje, guranje, odguravanje, vožnju s pedalama i... još jednu stvar koju ne znam što je). :D Slično je bilo u Prenatalu, ali rasprodali su.
Ima li negdje Lego Harry Potter Hogwarts jeftiniji od 270 Kn, da li netko zna?
marko, kad već sve znaš, možda znaš i ovo...
prije je uz interspar u retkovcu bio dućan koji se zvao xyz i u njemu dobre marke po outlet cijenama (kad kažem "dobre", mislim na Tom Taylor, Esprit..., casual dobre)
i onda je zatvoren, a na njegovo mjesto je došao Tom Taylor
ima li još negdje takvih dućana jer su se odlične stvari mogle kupiti za smiješan novac
vidi: http://www.njuskalo.hr/djecje-igracke/lego-harry-potter-igra-djecu-odrasle-oglas-2341411
a znam da je turbo limač, ali samo onaj na žitnjaku i king crossu imao popust na legiće od 30%
još prošli tjedan, vidim na webu da još traje...
oni su sad odvojeni od ovih drugih magminih, TL dućana.
Ima li Muller u Zg na Trgu odjel za kuhinju tj posuđe? Trebam nešto za torte...
Ovaj u naš u Vž nema
Misliš na ovaj chicco? On može i "galopirati", ali nema pedale.
http://www.baby.hr/hr/webshop/view_a...o_rodeo_konjic
mrežicu protiv prskanja za tavu ?gledalau mercatoru nema, gdi bi tog bilo i kolko para?
jel MOOOŽDA netko vidio il zna gdje ima povoljno za kupiti male akumulatore za auto (pravi auto)
dimenzija 16x16......
možda?
znam da su nam za prijašnje aute uvijek akumulatori bili najjeftiniji u konzumu al nemaju tako male
A gdje kupiti neke otkačene ili obične borosane?
u borovu
Te male akumulatore ti prodaje Energoberen u Gjure Szaba 4, zg. Moraš samo vidjeti koji ti točno treba i koji ti stane u taj autić
koji centar u zg ima s oliver,, esprit za djecu na jednom mjestu?
i gdje ima h&m za djecu?
jel stigla zimska roba ( jakne , kaputi i sl)
Olovku savitljivicu?
Ovo: http://www.intermax.hr/index.php/pro...ovka-s-gumicom
pitaj u tom dućanu, sigurno će ti prodat koju kad su djeca u pitanju, bez obzira što piše veleprodaja.
a možda i 10 komada može proć pod vele :D
Mueller na Trgu, 3. ili 4. kat.
(kako ste s tim uopće piše?)
Posljednje uređivanje od čokolada : 06.10.2011. at 12:39
Nema u Muelleru...niti u CC ni u WG.
Ma ne znam kako se tim piše, nego su djeca u razredu to dobila kao poklon uz mislim Smib, a ona ga nije uzela, pa me sad trazi da uzmem godišnju pretplatu da bi dobila olovku, mislim, nema sanse...
Inače, gdje ima u ZGB za kupiti Robeez kožne papučice? Prije ih je držao Stiefekoning, ali sada ih više ne drže, imaju još par komada, i neće više dobivati nove, a nažalost nema našeg broja.
Valjda su ih prodali, jer sam ih vidjela prošli tjedan, baš bile istaknute na onoj polici gdje stoje olovke i gumice. Zainteresiralo me kako to stoji u ruci (nikako, savija se u pisanju, zapravo je igračka, a ne olovka).
Gdje u ZG ima za kupiti dječja prozirna kabanica?
Naima na jednom malcu sam vidjela preslatku, prozirna je, a po sebi ima malene plave kapi kiše, no nisam mu stigla mamu zaskočiti da pitam gdje je kupljena.
robeez papučice drži i trgovina Male stvari, imaju i web shop
Pozdrav
Tražim gumene čizme (za odrasle) podstavljene .... vidjela sam gumene ali nepodstavljene...ako tko zna zahvaljujem![]()
Gdje ima za kupiti ona krasna ukrasna slova? Ovako nešto http://www.notonthehighstreet.com/nk...o-wood-letters