Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: pametna ploča

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ježić X potpisujem

ja sam samo htijela reć- da nije uredu da oni koji od djece traže da uče (prof.učitelji itd.) ne žele sami učiti-kakav primjer daju time djeci?!

tako je i na fakultetima-od studenata se traži sve i svašta a vrlo često puno prof.odbija "krenuti naprijed"-.....i time se postiže to da nas podučavaju nekim "zaostalim znanjima" ne ide se ukorak s vremenom- pa kad takav npr. učitelj dođe u školu jednostavno ...neznam kako da to kažem..kaska za učenicima..... shvaćam ja kakve su plaće uprosvjeti..ali čovjek ne postaje prof. ili učitelj zbog zarade (jer toga u tome poslu nema)... već iz ideala.... i sposobnosti da se na djecu prenese znanje a ne da se koći napredak

zamislite kako bi to bilo da se doktori kroz svoju karijeru dodatno konstantno ne educiraju, ne prate napredak u medicini...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    zamislite kako bi to bilo da se doktori kroz svoju karijeru dodatno konstantno ne educiraju, ne prate napredak u medicini...
    a zašto misliš da se liječnici cjeloživotno educiraju, a prosvjetari ne?! na temelju čega? znam da postoje neka publicirana istraživanja koja baš ne idu liječnicima u prilog.... ...
    mislim da je stanje u obje struke slično neki se dodatno educiraju, neki baš i ne....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •