Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: od 6.-7.mj ni grama????

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ne želim te uznemiriti, i od jučer razmišljam da li da ti ovo napišem ili ne, jer ipak ti i pedijatrica imate najboljiv uvid
    kada je moja cura bila na šalati sa urinoinfektom, pričala sam sa tatom bebice od 6 mjeseci koja je tu došla zbog nekog poremećaja bubrega
    čovjek je bio polulud od brige i rekao mi je da je jedini simptom bio to što na kontroli sa 6 mjeseci beba nije dobila niti gram.
    onda ga je pedijatar poslao na ispitivnje i pronašli to što su našli.

čovjeka ne poznajem i ne znam što je kasnije bilo sa njima, nisam dugo sa njim razgovarala, svatko od nas bio je u svojim brigama.
    hoću reći, nisam pitala za ponašanje bebe, spavanje, ishranu, kako je moguće da je postojao poremećaj za koji su kasnije rekli da je od rođenja, a da ga nitko nije vidio, osjetio .....

ali me zbog navedenog zeblo oko srca kada mi je cura sa 6 mjeseci dobila tek par sto grama, pa sa sedam isto....
    a pedijatrica me je sve vrijeme uvjeravala da je sve u redu, da dijete izgleda odlično ..... i bilo je sve u redu, djeca u toj dobi naprosto počnu manje dobijati na kilaži zbog stalnih aktivnosti

budi oprezna, prati, ali i vjeruj pedijatru
    sretno
    Posljednje uređivanje od sne : 09.10.2011. at 09:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •