-
ne želim te uznemiriti, i od jučer razmišljam da li da ti ovo napišem ili ne, jer ipak ti i pedijatrica imate najboljiv uvid
kada je moja cura bila na šalati sa urinoinfektom, pričala sam sa tatom bebice od 6 mjeseci koja je tu došla zbog nekog poremećaja bubrega
čovjek je bio polulud od brige i rekao mi je da je jedini simptom bio to što na kontroli sa 6 mjeseci beba nije dobila niti gram.
onda ga je pedijatar poslao na ispitivnje i pronašli to što su našli.
čovjeka ne poznajem i ne znam što je kasnije bilo sa njima, nisam dugo sa njim razgovarala, svatko od nas bio je u svojim brigama.
hoću reći, nisam pitala za ponašanje bebe, spavanje, ishranu, kako je moguće da je postojao poremećaj za koji su kasnije rekli da je od rođenja, a da ga nitko nije vidio, osjetio .....
ali me zbog navedenog zeblo oko srca kada mi je cura sa 6 mjeseci dobila tek par sto grama, pa sa sedam isto....
a pedijatrica me je sve vrijeme uvjeravala da je sve u redu, da dijete izgleda odlično ..... i bilo je sve u redu, djeca u toj dobi naprosto počnu manje dobijati na kilaži zbog stalnih aktivnosti
budi oprezna, prati, ali i vjeruj pedijatru
sretno
Posljednje uređivanje od sne : 09.10.2011. at 09:57
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma