Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure moje, meni LH test jutros napokon pozitivan. E sad, poslala sam dr. Poljaku mail u kome sam ga obavijestila da je LH test pozitivan, ali ne znam jel on nedjeljom čita mailove? Strah me da sutra ne bude prekasno za odmrzavanje jaj.stanica, a glupo mi ga nedjeljom na mob. zvati ( ta mora dr. nekada i odmoriti od nas žena)

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje, meni LH test jutros napokon pozitivan. E sad, poslala sam dr. Poljaku mail u kome sam ga obavijestila da je LH test pozitivan, ali ne znam jel on nedjeljom čita mailove? Strah me da sutra ne bude prekasno za odmrzavanje jaj.stanica, a glupo mi ga nedjeljom na mob. zvati ( ta mora dr. nekada i odmoriti od nas žena)
    Ako ste se dogovorili da mu javš kad bude LH test pozitivan,onda ga nazovi....nemaš što izgubit...a i ti ćeš biti mirnija

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    kako to mury , to ti rekao da radis doma lh test ? zar to tako ide ? ja ni nemam vise lh testova, moram li se obezbijediti ?
    i da sretno draga moja

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    kako to mury , to ti rekao da radis doma lh test ? zar to tako ide ? ja ni nemam vise lh testova, moram li se obezbijediti ?
    i da sretno draga moja
    Ma tebi neće vjerojatno terbati LH testovi, jer možeš u CITO na folikulomtrije. Ja sam iz ZG, pa sam si htjela olakšati da ne idem u CITO na folikulometrije, pa sam naletila na dr. koja izgleda nema pojma o folikulometriji i mjerenju folikula i endometrija..., te u petak napokon nađem dr. koja nešto normalno izjmeri ( folikul od 16 mm i endometrij od 7,9mm). I kako se na temelju toga nalaza očekivala ovulacija jučer ili danas, a u sub. i ned. niti privatnici ne rade folikulometrije ( išla sma privatno na folikulometrije, nije mi se dalo u bolnicama MPO dr-ima pojašnjavati zašto ja iz ZG idem u CITO, jer me svi zbog toga popljuju ), onda mi je dr. Poljak rekao da si kupim clear blue digitalne testove ( ti su najpouzdaniji), da se preko vikenda testiram i javim mu pozitivan rezultat ...uh jesam se raspisala!
    Eto, draga sretno ti, sad ćeš ti mojim stopama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •