Pokazuje rezultate 1 do 50 od 248

Tema: Kada ste prestali dojiti i zasto?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jednom prilikom mi je doktorica spomenula da postoje neke tablete da ostanes bez mlijeka. ali za to nema nikakve potrebe, sasvim ti dobro ide. nista ne trebas ni piti ni stavljati. samo pazi da ti se ne napuni do kraja (pogotovo preko noci) nego izdajaj tako malo po malo dok ne osjetis da vise nije tvrda, napeta i teska. kad bi izdajala vise samo bi potaknula proizvodnju mlijeka. mozda sam nekih tjedan dana morala izdajati vise puta kroz dan (s time da smo mi jos puno dojili) i onda jedanput dnevno. mislim da nakon nekih mjesec dana vise nisam imala potrebe za izdajanjem, ali sam jos sigurnih 6 mjeseci imala mrvicu mlijeka (tek pokoja kapljica kad bi stisnula) i to ti je to.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pozdrav,

Da to sam bas htjela znati, znaci duze mlijeko ostane, a ja mislila da ce to otic ako ne jede kroz tjedan dana
    Ma evo,dosta je i svaka 2 dana da mrvicu izdojim..prestat ce a i to vremenom..

Uglavnom, i mi se napokon pridruzujemo ovdje jer smo stvarno prestali dojiti i to bezbolno i bez muke kakvu sam zamisljala (osim sto je bio bolestan).

I stvarno mogu reci da sada kad je vec tocno tjedan dana proslo, puno bolje spava, budi se 2 puta, zaplace dok ga ne zagrlim i opet zaspije. To je prije bilo nemoguce, cijelu noc je sisao nekad manje nekad vise ali nikad se nije budio samo 2 puta. (meni je to wow).

Popodne spava 2h bez budjenja ili s 1 budjenjem dok ne dodjem pored na sekundu i to je to (i popodne se prije budio za sisu).

I ne cvili cijeli dan zamnom ko pas i ne vice ''mama daj ciku'' i ne nateze me i PUNOOO se vise mazi, a prije nema sanse da bi se on mazio,sada zaspije sam tako da legne pored mene i tako lezimo, a meni je to preporod, i puno je mirniji i odmorniji jer spava vise i mirnije,ma super stvarno.

Prva 2 dana je meni bilo nekako tuzno,kada je odbijao sisu i govorio ''ne mama, poki to'' (pokri to) i povlacio mi majicu da pokrije sisu, falilo mi je to mazenje, ali sada mi je jos bolje jer se mazimo dok ne zaspije i jer se zeli grliti i tijekom dana,sto prije nije bas.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    ali sam jos sigurnih 6 mjeseci imala mrvicu mlijeka (tek pokoja kapljica kad bi stisnula) i to ti je to.
    ja i puuuuuno duže

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •