Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: 10-mjesecna beba ne zeli vise jesti kasice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ovo sam i ja htjela linkati.
    Doji li beba? Ako da, ja se ne bih brinula, samo joj ponudi hranu dok i ti jedeš. Najbolja motivacija će joj biti ako budeš jela iz njenog tanjura. I bez ikakve prisile i živciranja. To je kod nas palilo.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Najbolja motivacija će joj biti ako budeš jela iz njenog tanjura. I bez ikakve prisile i živciranja. To je kod nas palilo.
    e kod nas to ne pali,
    tak i ja nadobudno zemem tanjur natrpam sve i sva u njega i dam detetu, on ni pogledo, počnem ja to žvakat, on gleda samo u mene, i tak ja ispraznim tanjur,a on ni trepnuo. on kad neće ,nećeeee.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 24.10.2011. at 14:18

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    ovo sam i ja htjela linkati.
    Doji li beba? Ako da, ja se ne bih brinula, samo joj ponudi hranu dok i ti jedeš. Najbolja motivacija će joj biti ako budeš jela iz njenog tanjura. I bez ikakve prisile i živciranja. To je kod nas palilo.
    Moja isto 10mj., zadnja 3 tjedna ništa neće jesti osim kašice za laku noć, davala sam joj u rukicu tvrdo skuhanu palentu, krumpir, mrkvu, krušku, jabuku, bananu, ali ne, ne i ne...
    A mene u zadnje vrijeme pere strah da joj dojka nije dovoljna, napumpana sam iz svoje drage okoline time kako ne dobiva dovoljno vitamina samo iz mojeg mlijeka, može li me netko razuvjeriti???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •