Stranica 31 od 120 PrviPrvi ... 2129303132334181 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    idem ja za par dana,u četvrtak sam na dogovoru,ideš i ti
    znači ima nas više u četvrtak

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam sva tri pokušaja imala kod dr L i treći nam je bio dobitan. Sada sam u 16+4 i čekam dečkićaNadam se da će i tebi donijeti sreću kao i meni i mm.Sretno!
    ma naravno da hoće , ja znam da hoće jer vjerujem doktoru.. imala sam jedan klomifenski u 6mj i jedan stimulirani sa gonalima sad u 9.mj. ne znam kad smijem opet?doduše rekao mi je da mu se javim čim dobijem..tako da vjerujem da ima novi plan za mene..Darkice želim ti lijepu trudnoću do kraja..ti si mi sad inspiracija za dalje..

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj miba prvotno napisa Vidi poruku
    znači ima nas više u četvrtak
    sretno cure u četvrtak!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    ma naravno da hoće , ja znam da hoće jer vjerujem doktoru.. imala sam jedan klomifenski u 6mj i jedan stimulirani sa gonalima sad u 9.mj. ne znam kad smijem opet?doduše rekao mi je da mu se javim čim dobijem..tako da vjerujem da ima novi plan za mene..Darkice želim ti lijepu trudnoću do kraja..ti si mi sad inspiracija za dalje..
    Ja sam prva dva puta bila u stimuliranom i trebalo je proći 6 mjeseci između, ali kada je riječ o polustimulaciji, onda ne mora, tako da sam u svibnju bila u stimuliranom, a krajem lipnja sam već bula u polustimulaciji.
    Sretno!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

aha znači uspjela si u polustimulaciji.. joj možda sam sad glupava ali što je točno polustimulacija?
    klomifen + gonali ? ili?

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

aha znači uspjela si u polustimulaciji.. joj možda sam sad glupava ali što je točno polustimulacija?
    klomifen + gonali ? ili?
    Ja sam bila na Klomifenima i 8 ampula Gonala.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

curke imam jedan problemcic nadam se da ce mi netko moci pomoci, naime idem na postupke u ivf centar kod dr L. i sad sam u postupku te bi trebala na bolovanje ali moj socijalni ginic mi nece napisati bolovanje jer nije pronasao dr L. u kompjuteru a veli da bi trebao biti, nije mi cak htio dati ni recept za Klomifen veli da nije prijavljen i ne moze mi on tek tako propisat recept i bolovanje. jel se to jos nekome dogodilo tko ide kod dr L.?

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ne. Ja sam normalno od svog soc. ginekologa dobila i bolovanje i recepte. Sve što je dr. L tražio.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    curke imam jedan problemcic nadam se da ce mi netko moci pomoci, naime idem na postupke u ivf centar kod dr L. i sad sam u postupku te bi trebala na bolovanje ali moj socijalni ginic mi nece napisati bolovanje jer nije pronasao dr L. u kompjuteru a veli da bi trebao biti, nije mi cak htio dati ni recept za Klomifen veli da nije prijavljen i ne moze mi on tek tako propisat recept i bolovanje. jel se to jos nekome dogodilo tko ide kod dr L.?
    Evo mi smo kod dr. L. Sutra smo na konzulatcijama baš i na naš 1. Ivf drugi mjesec.
    Pa zašto nisi uzela klomiće u onoj ljekarni kroz haustor što se ide malo dalje od zgrade di je ivf centar? Dr. L. bi ti dao recept i tamo si ih mogla odmah dobiti bez ikakvih problema. Ne kužim tvog socijalnog ginića, pa nek ide na net i vidi da ima registriranu djelatnost ili nek ga nazove ak ga ne nalazi u kompu. Baš glupo....

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

m@tt klomifen se može dobiti i na plavi recept i onda se ništa ne plaća, a meni ga je moj soc. gin. bez problema napisao, i sve što me tražio L. mi je socijalac dao bez problema.
    aslan neka on to malo bolje potraži...
    Posljednje uređivanje od artisan : 23.10.2011. at 17:58

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Meni je moja dr opće prakse otvarala bolovanje nakon punkcije. Ja bih je nazvala i ona bi otvorila. Znam da de L nije automatski naveden među klinikama koje oni imaju na popisu, ali ona bi to otipkala, kao neku napomenu. Nikada nikakvih problema.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

curke pitanje: da li dr.l. sutra radi?

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

pozdrav svima
    ima li itko e mail od dr. Erdena Radončica iz Vilija?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

latika, možda da mu napišeš pitanje na www.zdravljeiživot.com. Jesi već išla kod njega?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj zlatta prvotno napisa Vidi poruku
    curke pitanje: da li dr.l. sutra radi?
    radi radi, zašto ne bi radio??

Mi idemo na konzultacije kod njega prijepodne sutra.

Artisan znači bit čemo zajedno u postupku tj. isti mjesec. sretno nam bilo

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bila sam kod njega na pregledu, nisam iz zgb pa nemogu otic kod njega na razgovor a pitanja ima dosta tako da bi bilo preopsiro za zivot i zdravlje....

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo i mi obavili konzultacije kod dr.L.
    Pregledao dragu, sve je u redu. Napisao nam tri recepta za dragu Suprefact sprej i Vagitoria vaginalete te antibiotike Hiramicin koje moramo oboje piti.
    Nije nam jos nista reko kakva ce biti stimulacija jer je rekao da ce o tome odluciti sljedeci put kad se vidimo.

Eto i mi smo konacno krenuli u postupak.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

tako sam isto i ja dobila.. slijedeći put će vam reći da kupite Gonale .. sprej ide cijelo vrijeme dok on ne kaže stop! SRETNO M@tt!!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

tako sam isto i ja dobila.. slijedeći put će vam reći da kupite Gonale .. sprej ide cijelo vrijeme dok on ne kaže stop! SRETNO M@tt!!
    A cemu sluzi taj sprej u biti?

Hvala tikica.

Ti si isto kod njega znaci? Sad isto u postupku ili...?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ja sam bila prošli mjesec pa sad odmaram ali mi je rekao da mu se javim odmah čim dobijem , a to će biti početkom 11mj..
    taj sprej je hormon isto ali on je kako mi je dr.rekao za kontrolu nad js.. znači za njihov razvoj i sazrijevanje a opet da ne dođe do hiperstimulacije s tim sprejem on to može kontrolirati a ja sam u Osijeku dok sam bila koristila neke inekcije umjesto toga i to je bilo strašno imala sam hiper za poludjeti , jajnici su mi doživjeli šok tako da sam se cijelo ljeto oporavljala od toga.. ma užas!!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ja sam bila prošli mjesec pa sad odmaram ali mi je rekao da mu se javim odmah čim dobijem , a to će biti početkom 11mj..
    taj sprej je hormon isto ali on je kako mi je dr.rekao za kontrolu nad js.. znači za njihov razvoj i sazrijevanje a opet da ne dođe do hiperstimulacije s tim sprejem on to može kontrolirati a ja sam u Osijeku dok sam bila koristila neke inekcije umjesto toga i to je bilo strašno imala sam hiper za poludjeti , jajnici su mi doživjeli šok tako da sam se cijelo ljeto oporavljala od toga.. ma užas!!
    Hvala na objašnjenju....

Sretno i vama...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Napisao nam tri recepta za dragu Suprefact sprej...
    A cemu sluzi taj sprej u biti?
    Suprefact sprej, jednako kao i Decapeptyl injekcije, sluzi za supresiju prirodnog djelovanja hormona i koristi se sa ciljem postizanja kontrole nad njima. Za razliku od supresije, za sazrijevanje veceg broja jajnih stanica koriste se lijekovi za stimulaciju, poput Menopura i Gonala.

Ako je kod tikice78 doslo do hiperstimulacije onda to nikako nije bilo zbog injekcija Decapeptyla, nego prije zbog prejake stimulacije. Inace, Decapeptyl se smatra jacom/pouzdanijom supresijom od Suprefact spreja.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje (a koliko vidim i dragi moji ) pratim vas već neko vrijeme i nekako sam se nadala da ću se prije pridružiti trudničkom forumu, ali štanga...

Hvala na svim savjetima i iskustvima do sada - puno ste mi pomogli u odluci da krenemo na MPO. Ja sam, po svemu sudeći zdrava, ali moj partner ima opstruktivnu azoospermiju, što su bezuspješno pokušali riješiti operativnim putem. Sad smo na početku jednog novog, nadam se ne predugog, puta.

Krenuli smo konzultacijama i popisom pretraga kod dr. R u Viliju (tamo sam sto godina), gdje planiramo i MPO. Vidim da je nekima ginekolog preko socijalnog propisao lijekove; je li to uobičajena praksa? Možda razuman ginić na području Zagreba za preporuku? Naime, iako imam i zdravstveno i dopunsko, od kad je moj ginić otišao u mirovinu, nemam izabranog (a i tako sam u Viliju).

Hvala puno i puno sreće

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

BigBlue, ne može primarni ginekolog pisati lijekove za stimulaciju za privatne postupke, ali ti može pisati uputnice za različite pretrage i recepte za utrogestane i folnu (vjerojatno si na to mislila), tako da svakako nađi novog primarnog, a na dijagnozu neplodnosti ti ne treba dopunsko jer si oslobođena plaćanja participacije.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    ne može primarni ginekolog pisati lijekove za stimulaciju za privatne postupke
    Negdje ranije sam pročitala post u kojem je primarni napisao recepte, pa sam mislila da postoji i ta mogućnost.

Ne bi htjela ispravljati krive Drine, ali zar to ne bi bilo logično? Imam pravo na troškove lijekova iz 3 postupka, ako privatnik napiše lijekove koji nisu na listi - moj problem, ali na ovakav način samo oslobađam bolničke termine parovima koji nemaju nikakvog izbora...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Cure, da li itko zna jel dr. L. dobio ugovor sa HZZo-om?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

mislim da ne jer bilo bi na vratima da je ugovoreni zdravstveni.. a nema toga..

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    Negdje ranije sam pročitala post u kojem je primarni napisao recepte, pa sam mislila da postoji i ta mogućnost.

Ne bi htjela ispravljati krive Drine, ali zar to ne bi bilo logično? Imam pravo na troškove lijekova iz 3 postupka, ako privatnik napiše lijekove koji nisu na listi - moj problem, ali na ovakav način samo oslobađam bolničke termine parovima koji nemaju nikakvog izbora...
    Imaš pravo na 6 postupaka sa stimulacijom preko HZZo-a, a ako privatna MPO klinika ima ugovor sa HZZO-om onda imaš pravo na sve kao da si u bolnici, inače se kod privatnika nema pravo na lijekove za stimulacije preko recepta.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Imaš pravo na 6 postupaka sa stimulacijom preko HZZo-a, a ako privatna MPO klinika ima ugovor sa HZZO-om onda imaš pravo na sve kao da si u bolnici, inače se kod privatnika nema pravo na lijekove za stimulacije preko recepta.
    A koja mpo klinika ima ugovor sa HZZO-om?

evo mi opet sutra za Zagreb kod dr. L. po stimulaciju...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ima Cito i IVF poliklinika.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Čekaj i znači kod njih ako si onda isto možeš ići na tih 6 besplatnih postupaka koje daje HZZO??

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Naravno, samo se treba puno unaprijed dogovoriti jer brzo ispune kvotu.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Naravno, samo se treba puno unaprijed dogovoriti jer brzo ispune kvotu.
    aha hvala ti... Dobro pitam u slučaju da nam sad kod dr. L ne uspije.... Budem im poslao mail da čujem kakve su liste čekanja...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nek vam uspije iz prve! (za ovo drugo se raspitajte samo za svaki slučaj).

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Nek vam uspije iz prve! (za ovo drugo se raspitajte samo za svaki slučaj).
    Joj da bar... Riječi ti se pozlatile. hvala ti...

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

dobro se raspitajte...ja mislm da više nema nitko od privatnika ugovore sa HZZO-m

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Hvala,

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    dobro se raspitajte...ja mislm da više nema nitko od privatnika ugovore sa HZZO-m
    Ne razumijem sad na kraju. Jedni vele da imaju drugi vele da nemaju. Budem nazvao pa ću pitati...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mislim da to s HZZO-om vise ne funkcionira. Za iducu godinu bi se trebali sklapati novi ugovori a pitanje je tko ce tada biti podoban sve i da odluče dati novce privatnicima. Najbolje je pomiriti se s činjenicom da MPO jako puno košta pa ako hoćete komfor koji pruža odlazak privatniku pripremite se na plaćanje.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Suprefact sprej, jednako kao i Decapeptyl injekcije, sluzi za supresiju prirodnog djelovanja hormona i koristi se sa ciljem postizanja kontrole nad njima. Za razliku od supresije, za sazrijevanje veceg broja jajnih stanica koriste se lijekovi za stimulaciju, poput Menopura i Gonala.

Ako je kod tikice78 doslo do hiperstimulacije onda to nikako nije bilo zbog injekcija Decapeptyla, nego prije zbog prejake stimulacije. Inace, Decapeptyl se smatra jacom/pouzdanijom supresijom od Suprefact spreja.
    Na prva dva postupka sam bila na decapeptylu i svaki put dobila 19 js i uzasan hiper, bila cak i hospitalizirana
    Zadnji put sam dobila suprafect i dobila 9 js i provukla se sa nekim sitnim hiperom

Doduse meni hiper bukne nakon transfera od boostera, to sam skuzila jos na proslom postupku, tako da smo ovaj put prekinuli odmah nakon pola doze prve injekcije

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Inace, zadna dva postupka kod Lucija

Redom ovako:
    1. 03/2010 Reš - puna stimulacija, Icsi, 19 js, jedna se oplodila, beta 9
    2. 09/2010 Podobnik - puna stimulacija, icsi, 19 js, 16 nezrelih, 3 oplodene, 3 embrija vracena, biokemijska u petom tjednu
    3. 04/2011 Lucinger - samo klomifeni, ivf, 2 js, jedna se oplodila i jedna vracena, beta 0
    4. 09/2011 Lucinger - puna stimulacija, 9 js, tri oplodene, vracena tri embrija - beta na 15 dnt 146, na 17 dnt 298, 24.10. Jedno malo srceko kuca za nas - napokon

Puno srece zelim svima koji su u postupcima

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo dobio odgovor iz IVF Poliklinike. Oni vise nemaju ugovor s Hzzo-om...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo dobio odgovor iz IVF Poliklinike. Oni vise nemaju ugovor s Hzzo-om...
    Javi i za Cito (oni su zapisivali za 2012.)

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Javi i za Cito (oni su zapisivali za 2012.)
    Cito necu ni zvati jer nam predaleko split. Mi smo skroz sa sjevera tako da nam je daleko to...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Šteta, baš je velika migracija zbog Cita sa sjevera prema jugu (još kad se spoji ljetni godišnji).

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Šteta, baš je velika migracija zbog Cita sa sjevera prema jugu (još kad se spoji ljetni godišnji).
    Pa ako cemo vec morati dalje blize nam je Petrova ili Vrhovac...

Ali ja se nadam da necemo morati dalje. evo bas cekamo na red kod dr.L.

Velika guzva je sad bas, sto se ne dogada bas tako cesto...

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kod njega je uvijek gužva kad mi dođemo!

Šaljemo dr. L

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    Kod njega je uvijek gužva kad mi dođemo!

Šaljemo dr. L
    Mi kad dođemo uvijek bili odmah na redu, evo ovo je sad drugi put da čekamo, a bili naručeni u 12.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zna li možda netko radi li dr. L. u utorak 1.11.? Hvala

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo gotov pregled nakon 2 sata cekanja. :p sutra opet mora draga na uzv ujutro! Dobili recept za 20 gonala...

Pocinje....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •