u slicnom sam problemu. mala soba je jako mala, a kako D jos spava s nama nismo ju ni uredivali kao djecju nego sluzi kao garderoba i skladiste. ne znam za koju namjenu je zamisljena ta soba, to je tipicna djevojacka soba, u nju stane samo krevet i neki uski ormar. ali je zgrada gradena 90-tih pa nema sanse da je za tu namjenu

sad se selimo u dosta veci stan, al opet imam isti problem. veliki dnevni, velika spavaca, pristojan kuhinja, ogromni hol i mala djecja. tu se stvarno radi o inicijalno djevojackoj sobi, ali je malo veca od ove koju sad imam, pa je moguce nesto smisleno i funkcionalno napraviti. ali sto???

razmisljam cak tu malu napraviti nama spavacu, a spavacu u djecju preurediti, jer nema sanse da u tu malu stane krevet i ormar i sve igracke i da jos ostane dovoljno mjesta za igru. a za koju godinu ce i skola pa bi trebao i neki stol valjda...

svida mi se ova ideja o visokom krevetu na ladicama, a vidjela sam danas i ovo, meni je preslatko http://www.facebook.com/#!/photo.php...type=1&theater