Vidi rezultate ankete: Bojkotirate li N.e.s.t.l.e.?

Glasači
87. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • da, svakako

38 43.68%
  • ne

46 52.87%
  • ne i ne znam zašto se bojkotira

3 3.45%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 114

Tema: Bojkotirate li? :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam se nagledala i načula dovoljno toga o Nes., ne treba mi edukacija.
    Meni je to totalna iluzija. gledam bojkote i prosvjede protiv korporacija, ne samo u ovom kontekstu nego općenito. A svi ljudi prosvjeduju i ajfonima slikaju prosvjede. Mali Kinezi ih spajaju za 20lipa tjedno.
    Ne postoji otvoreno tržište, liberalizam niti poštenje. Vi(mi) živimo dobro (o, da, mi SVI koji možemo kupit HM smo 10ak posto najbogatijeg dijela svijeta) zato jer netko tamo u Africi stvara biznis od 25 eura mikrokredita, pa posljedično ostane bez hrane i vode. I da, apsolutno ne vjerujem u razliku između N. i bilo koga drugog. MOžda sam u neko doba vjerovala da je netko dobro platio ANTINES. propagandu.
    Uvjerena sam da je to ipak malo viša sfera od čistog očitog.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se nagledala i načula dovoljno toga o Nes., ne treba mi edukacija.
    Meni je to totalna iluzija. gledam bojkote i prosvjede protiv korporacija, ne samo u ovom kontekstu nego općenito. A svi ljudi prosvjeduju i ajfonima slikaju prosvjede. Mali Kinezi ih spajaju za 20lipa tjedno.
    Ne postoji otvoreno tržište, liberalizam niti poštenje. Vi(mi) živimo dobro (o, da, mi SVI koji možemo kupit HM smo 10ak posto najbogatijeg dijela svijeta) zato jer netko tamo u Africi stvara biznis od 25 eura mikrokredita, pa posljedično ostane bez hrane i vode. I da, apsolutno ne vjerujem u razliku između N. i bilo koga drugog. MOžda sam u neko doba vjerovala da je netko dobro platio ANTINES. propagandu.
    ako zanemarim zadnje dvije rečenice, onda te pitam: želiš li reći da smo svi mi koji imamo što za pojesti, popiti, odjenuti se... imamo bijelu tehniku, automobile... a "usudimo se" bojkotirati - zapravo licemjeri?
    uopće se ne osjećam krivom zbog svega toga, niti osjećam da bih se trebala većine toga odreći u korist onih koji nemaju ništa. ne vjerujem u takvu vrstu socijalne pravednosti.

i nemam iphone.
    niti išta što pičinje sa i...
    ali i da imam, to bi bila stvar sreće
    jer sam rođena ogdje, a ne na Rogu, npr.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

nego, ovo što pričam isključivo se svodi na to da sam vrlo sigurna da svi proizvođači na istoj razini profita rade slične i gore stvari.
    i nebi se čudila da im jako odgovara ovaj n.free week.
    Da se odreknemo nike-a, sigurno bi profitirao adidas, a onda bi se uvjerili da jednakih pola centa dobiju i djeca koja šiju adidas.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •