koksy prvotno napisa
nNek ja sad zvucim ko nemajka al reci cu svoje. Naravno da bebama treba blizina mame i naravno da mama treba tu djetetovu potrebu ispuniti ali, ako ja svoje dijete nahranim, presvucem, drzim u narucju, ljuljam, pjevusim...ali ne hodam s njim, mislim da sam ipak ispunila sve njegove potrebe. A ako ono ipak place, a jasno postoji razlika u placu, znaci ako place onako "ne znam ni sam sta bi" plakat ce i ako cu ko manijak hodat s njim po stanu dok mi kraljeznica trpi. Tako da ja, ako maleni navacer nakon jela, kad bi trebao spavat, place, lijepo si slozim jastuke, udobno se zavalim, njega uzmem u narucje i tako ga smirujem. Ako place - place. Ja ga necu spustit ili ostavit samog. Ali da cu opet, ko sa Svenom, po sat vremena hodat po sobi da bi se od probudio cim bi ga spustila - necu!
Sto se tice spavanja sa sisom ja to ovako. Kad se najede, kad vidim da vise ni ne vuce ni nista nego samo drzi sisu u ustima a nije jos 100% zaspao, ja mu uzmem sisu. On triput okrene glavom lijevo-desno, ja ga malo pomazim, kazem psssssst i on zaspi. Mozda je to do mog djeteta a mozda je do mog iskustva jer sam s ovim drugim puuuuuno pametnija.