Pokazuje rezultate 1 do 50 od 78

Tema: kada beba ne zeli spavati bez mame...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

nNek ja sad zvucim ko nemajka al reci cu svoje. Naravno da bebama treba blizina mame i naravno da mama treba tu djetetovu potrebu ispuniti ali, ako ja svoje dijete nahranim, presvucem, drzim u narucju, ljuljam, pjevusim...ali ne hodam s njim, mislim da sam ipak ispunila sve njegove potrebe. A ako ono ipak place, a jasno postoji razlika u placu, znaci ako place onako "ne znam ni sam sta bi" plakat ce i ako cu ko manijak hodat s njim po stanu dok mi kraljeznica trpi. Tako da ja, ako maleni navacer nakon jela, kad bi trebao spavat, place, lijepo si slozim jastuke, udobno se zavalim, njega uzmem u narucje i tako ga smirujem. Ako place - place. Ja ga necu spustit ili ostavit samog. Ali da cu opet, ko sa Svenom, po sat vremena hodat po sobi da bi se od probudio cim bi ga spustila - necu!
    Sto se tice spavanja sa sisom ja to ovako. Kad se najede, kad vidim da vise ni ne vuce ni nista nego samo drzi sisu u ustima a nije jos 100% zaspao, ja mu uzmem sisu. On triput okrene glavom lijevo-desno, ja ga malo pomazim, kazem psssssst i on zaspi. Mozda je to do mog djeteta a mozda je do mog iskustva jer sam s ovim drugim puuuuuno pametnija.
    Posljednje uređivanje od koksy : 01.11.2011. at 23:14

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    nNek ja sad zvucim ko nemajka al reci cu svoje. Naravno da bebama treba blizina mame i naravno da mama treba tu djetetovu potrebu ispuniti ali, ako ja svoje dijete nahranim, presvucem, drzim u narucju, ljuljam, pjevusim...ali ne hodam s njim, mislim da sam ipak ispunila sve njegove potrebe. A ako ono ipak place, a jasno postoji razlika u placu, znaci ako place onako "ne znam ni sam sta bi" plakat ce i ako cu ko manijak hodat s njim po stanu dok mi kraljeznica trpi. Tako da ja, ako maleni navacer nakon jela, kad bi trebao spavat, place, lijepo si slozim jastuke, udobno se zavalim, njega uzmem u narucje i tako ga smirujem. Ako place - place. Ja ga necu spustit ili ostavit samog. Ali da cu opet, ko sa Svenom, po sat vremena hodat po sobi da bi se od probudio cim bi ga spustila - necu!
    Sto se tice spavanja sa sisom ja to ovako. Kad se najede, kad vidim da vise ni ne vuce ni nista nego samo drzi sisu u ustima a nije jos 100% zaspao, ja mu uzmem sisu. On triput okrene glavom lijevo-desno, ja ga malo pomazim, kazem psssssst i on zaspi. Mozda je to do mog djeteta a mozda je do mog iskustva jer sam s ovim drugim puuuuuno pametnija.
    Slazem se.
    Moj bebac se budi nocu milion puta.Uspavam ga dojenjem, ali cim uspori ritam ja prekidam podoj, on se okrene na drugu stranu i zaspi. I verujem da prekidanjem podoja ovo moze da se resi. U pocetku ce verovatno ici teze, ak zaplace, vratis ga na cicu, nekad i vise puta, ali posle se navikne.
    Ja ne mislim da je potrebno da majka tolike sate drzi dete na cici. Kako onda da ima energije da se tom detetu posveti tokom dana? Da je to par meseci pa ajd, ali mislim da kad se tako naviknu moze da potraje duze od godine.

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Još jedna stvar:Uostalom meni je želja da dojim do 3 godine svoju curku i da se navečer uvijek tako pomazimo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •