cure sto mislite s obzirom na sve, dal da idem odmah sutra vadit betu pa da znam na cemu sam ili da ipak pricekat jos koji dan...?
hm,ja nebi mogla čekat....ti odluči,al ako napraviš javi
Ako je bio transfer blastice onda bi mogla sutra raditi test i mozda cak betu(ako si nestrpljiva da sto prije saznas).Ali mislim da bi dobro bilo da sacekas barem do 11dnt sa vadjenjem bete.Znam da te izludjuje i znam da svaki odlazak na Wc je nocna mora(ja i sad u 22tt kad odem u Wc na poslu sjetim se kako sam se osjecala svaki put kad vidim krv pomijesanu sa utricima,a ne smijem ih popiti jer sam na poslu pa bih se mogla onesvijestiti).Saljem tiza puno strpljenja i nastavi sa terapijom bez obzira na krvarenje sve dok ne izvadis betu.Ne obaziri se i ako u medjuvremenu test bude negativan.Moras znati jesi li mozda imala totalno negativnu betu ili biokemijsku(i to puno znaci u daljim postupcima).
Eno ti primjer kockice negativan test 8dnt a beta za 3 dana preko 200.Strpi se jos malo please![]()
ja iza sebe imam 5 vto i svaki put sam betu vadila 10 dan,
jer tako doktori kazu.
jeste da je manja ,
ali ipak pokaze da li ima trudnoce.
to je moje iskustvo. zelim vam svima velike bete kao i sebi![]()
Mislim da ih je bolje piti ako imas krvarenje jer ima bolji efekat nego da pola lijeka izadje onako na ulosku.E sad nisam faramakolog pa da znam gdje je bolja resorpcija lijeka,ali mislim da kad je krvarenje prisutno vise progesterona dospije do ciljanog mjesta ako se popije nego kad se stavlja vaginalno.
curke moje, kako ste mi ?
nera29, nastavi za svaki slučaj za utrog.,nikad se ne zna, tako je i pinky bilo ako se dobro sjećam, a na kraju evo je ljulja blizanke svoje
ja ludim pomalo, 7 dnt, simptomi pms-a kao da ću dobit svaki čas,leđa bole, a danas me i bubreg nešto zeza cijali dan, iz kože bi iskočila, i mislim da od ovog postupka ništa, tako me pere neki osjećaj
bubili, dan transfera ti je nulti dan,a dan nakon ti je prvi dan itd., znači tebi je danas 8. dan, ja sam imala transfer dan poslije tebe
alma_itd, isprazni inbox! pokušavam ti poslati poruku..
alma, opet sam ti slala poruku ali ne ide?? nemam pojma što je?
Nemam pojma ni ja.Inbox mi je prazan totalno,nemam ni pristiglih ni poslanih poruka.Mozda je nesto do forumaProbaj sutra opet
Zlatta evo sad sam ja tebi pokusala da posaljem pp i pise da moras isprazniti inbox![]()
cure bila sma vadit betu danas, nalaz je tek sutra tako da cu onda znat na cemu sam....
Kitty žao mi je....Drži se i samo hrabro naprijed! Ako meni ne uspije onda sam i ja na VV u 12. pa ćemo zajedno čekati naše novogodišnje bete...
Naravno meni vrag nije dao mira i iako znam da je prerano napravila sam onaj jeftini internetski test 9dnt (transfer je bio 3.dan) koji je naravno bio negativan... Baš me rastužio ,al tako mi i treba...Moje boobies su ovaj tjedan bolne,ali puno manje nego prošli tjedan i nekako nisu više onako napete. Temperatura 37,2. Probadanja više nemam, ali imam onaj osjećaj da ću dobiti.
A danas me počela rasturati glava što već dugo nije... Ovo čekanje bete je prava agonija, jedva čekam da završi...
nemoj se još bedirati, 9dnt bi još mogao biti malo prerano za plusić. ja više nikada neću raditi testove i vaditi betu ranije nego što mi je dr rekao jer ovo što sam proživjela u zadnjih 2 tjedna ne bih nikome poželjela. od prevelike sreće, preko užasnog straha do ogromnog razočaranja na kraju.
nemoj vaditi betu prerano. i nemoj proučavati simptome, to je jako individualno. i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu pa da se ipak ne moraš družiti sa mnom u 12. mjesecu![]()
E pa sad kad nisam mogla biti na miru pa sam išla raditi test ranije, ali betu sam svečan obećala da ću vaditi kako je doktorica reklaNaravno ako je dočekam.
Nakon jutrošnjeg razočarenja s minusom shvatila sam da mi je još ovo blaženo neznanje najbolje...hehe...
Kitty ni ja više nikada neću raditi testić prije nego što treba. Dok smo pokušavali prirodno bacila sam hrpu para na to i rekla sam nikad više, al eto ponijelo me...
Ipak mislim da ćemo se družiti...u ove dvije godine sam na žalost presavršeno naučila slušati svoje tijelo.
moj prvi transfer je sutra i ne mogu dočekati da se pridružim ovoj temi
dragi i ja smo odlučili dvije mrvice vratiti (Janeza i Mojcutako ih od milja zovemo jer su nastali u Sloveniji)... al naravno ako uopće bude nešto za transfer sutra.
bluebella,za sutrašnji transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Destiny child,za betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nera29, javi sutra veliku pozitivnu betu molim te !
jel imaš kakvih simptoma?
ma ja nekako sam sva rasturena,leđa me bole ali onako kao mi ih netko razvlači svatko na svoju stranu i imam osjećaj da se gegam kao patka mada znam da ništa od svega jer mi je temp.počela padati, a tako je bilo i u zadnja 2 postupka
destiny, još se malo strpi, vjeruj znam kako je, gle kockicu!
kitty,žao mi je
bluebella, sretno!
frodo hvala na dobrim željama
ma nemam baš nekih simptoma osim što evo zadnjih par sati nema ni smeđkastog traga pa ko će ga znat više... jedino me križa bole al to me boli već od transfera...mislim da je od silnog odmaranja
drž se i ne predaj se do zadnjeg trena![]()
Nera29pitam se dali ćeš ti moći noćas spavat~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra!
Bluebella sretno sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kitty draga žao mi je,ali nema predaje
Sretno svim čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ostvarite svoje ciljeve što prije....
Posljednje uređivanje od butterfly101 : 02.11.2011. at 19:40
Destiny kod mene je bilo dana kad su cice skoro pa splasnule Bolile su samo jer sma ih ja cijeli dan stiskala ...pa je onda i m htio isto provjeriti pa je i on stiskao
Nemres znati dok betu ne izvadis Ako se nemres strpiti odi 12 dan tad bi se moglo vec nekaj naslutit Ja testove nisam uopce radila ...mislim da bi tek onda sok dozivila jer s obzirom na moju malu startnu betu sig bi bio -
Frodo neeedaajjj se drzi se Nema mjesta negativi Imas jednu malu mrvu koju doma grlis i mazis i budes imala još jednu![]()
prvo se moram dobro nasmijat onoj drugoj rečenici,za poludit si !!
a nema negative globalno,nego samo imam osjećaj da nije uspjelo ovaj put,a cijenim ja itekako onog malog kojeg sam jedva potjerala u krevet i sad ga moram ić počeškat po leđima,večernji ritual,onda se ljubimo i nikako se rastat za laku noć, nešto prekrasno, vidjet ćeš...
pusa svima!
Što mislite, jel mi prerano vadit betu 11dpt, bio je transfer 4.dan?
drage moje,ja sutra idem vadit betujel tko samnom u ekipi???
šimica14 sretno sutra,ja još nikad nisam stigla do bete, za mene bi i to bio uspjeh....nadam se da će biti veselo,i da nećeš kao Nera29 morati jedan dan čekat nalaze.
Kažu na dan kad ti treba doc mjesecnica il dan prije ...iako pokaže i ranije ..gore možeš vidjeti da su cure radile i 9 neke 10 dan transvera ...sretnooooo
danas mi je 10 dpt,već treći dan imam temperaturu od 37,4 do 37,5
može li mi ko reči da li je to normalno
nera29malo za veliku betu.
frodoi mene je samo bolilo kao pms.ja sam uvik mislila da cu svaki cas dobiti.i sad mi je tako.samo polako....nemoj da ti budes kao ja nestrpljiva.![]()
nadam se svim cekalicama pozitivnoj ß.i svima zelim neopisivu srecu u uspjehu....
Posljednje uređivanje od kockica1 : 03.11.2011. at 09:51
bubili,to je meni osobno bio super znak kad sam prvi puta bila trudna, sad nažalost imam 36.3 i to mi je znak da ništa ovaj puta
ja bi sutra napravila testić, ali to sam samo ja, u svakom slučaju to mi miriši na trudnoću kod tebe
nera29, čekamo lijepe vijesti!
kockice, meni bi taj pms još i dao nade da mi temp.nije pala tako nisko......uh
Frodo,ma idem ja sutra vadit betu moram ionako kod doca jel sam s utričima pri kraju
11 dpt će bit pa valjda nešto pokaže
nerajako mi je zao,samo ti zelim da skupis sto prije snage za dalje!!!!
prošao i moj transfer.... sad čekanje ....
od 10 j.s. zrelo ih je bilo 8, od toga treći dan nakon punkcije su 3 oplođene koje su se nastavile lijepo razvijati.
vatili smo jednu osmostaničnu i jednu koja je dobivala oblik morule
betu vadim 17.11 - čini mi se kao cijela vječnost
Frodo dok nema zloceste tete menge ima nade Sva sam se najezila kad sam procitala kako svoju mrvicu sprems spavati Bas si divna mama i vidjeti ces doci ce i druga mrvica pa ces na dvije strane ususkavati <3