Stranica 35 od 203 PrviPrvi ... 2533343536374585135 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 10138

Tema: Nakon transfera!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kockica1 prvotno napisa Vidi poruku
    imamo 2 testa pozitivna i isla sam betu vadit jer sam mislila da sanjam,beta 263 10 dnt
    ooooo,MA KOJA LIJEPA VIJEST, ČESTITAM OD SRCA.......stvarno sam sretna zbog tebe!!!!!!! Čuvja se

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

cure sto mislite s obzirom na sve, dal da idem odmah sutra vadit betu pa da znam na cemu sam ili da ipak pricekat jos koji dan...?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Nera29 prvotno napisa Vidi poruku
    cure sto mislite s obzirom na sve, dal da idem odmah sutra vadit betu pa da znam na cemu sam ili da ipak pricekat jos koji dan...?
    Ja bi ako ne dobiš danas,sigurno išla vadit,nebi izdržala čekat....a jesi napravila test?

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi ako ne dobiš danas,sigurno išla vadit,nebi izdržala čekat....a jesi napravila test?
    ma nisam napravila test, jutros sam ga mislila napravit al kad sma vidjela tu krv odustala sam, sad si razmisljam dal da ga ipak napravim?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hm,ja nebi mogla čekat....ti odluči,al ako napraviš javi

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nera29 koji ti je dnt?

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Nera29 koji ti je dnt?
    transfer je bio u nedjelju, znaci danas mi je 9dnt

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ako je bio transfer blastice onda bi mogla sutra raditi test i mozda cak betu(ako si nestrpljiva da sto prije saznas).Ali mislim da bi dobro bilo da sacekas barem do 11dnt sa vadjenjem bete.Znam da te izludjuje i znam da svaki odlazak na Wc je nocna mora(ja i sad u 22tt kad odem u Wc na poslu sjetim se kako sam se osjecala svaki put kad vidim krv pomijesanu sa utricima,a ne smijem ih popiti jer sam na poslu pa bih se mogla onesvijestiti).Saljem ti za puno strpljenja i nastavi sa terapijom bez obzira na krvarenje sve dok ne izvadis betu.Ne obaziri se i ako u medjuvremenu test bude negativan.Moras znati jesi li mozda imala totalno negativnu betu ili biokemijsku(i to puno znaci u daljim postupcima).

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

evo napravila test, negativan je

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Eno ti primjer kockice negativan test 8dnt a beta za 3 dana preko 200.Strpi se jos malo please

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Eno ti primjer kockice negativan test 8dnt a beta za 3 dana preko 200.Strpi se jos malo please
    hvala draga, ma ok, mogu samo cekat , drugo ne mogu napravit, neznam jedino dal je bolje da i dalje stvaljam utrice ili da ih pijem?

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

ja iza sebe imam 5 vto i svaki put sam betu vadila 10 dan,
    jer tako doktori kazu.
    jeste da je manja ,
    ali ipak pokaze da li ima trudnoce.
    to je moje iskustvo. zelim vam svima velike bete kao i sebi

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mislim da ih je bolje piti ako imas krvarenje jer ima bolji efekat nego da pola lijeka izadje onako na ulosku.E sad nisam faramakolog pa da znam gdje je bolja resorpcija lijeka,ali mislim da kad je krvarenje prisutno vise progesterona dospije do ciljanog mjesta ako se popije nego kad se stavlja vaginalno.

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

curke moje, kako ste mi ?

nera29, nastavi za svaki slučaj za utrog.,nikad se ne zna, tako je i pinky bilo ako se dobro sjećam, a na kraju evo je ljulja blizanke svoje

ja ludim pomalo, 7 dnt, simptomi pms-a kao da ću dobit svaki čas,leđa bole, a danas me i bubreg nešto zeza cijali dan, iz kože bi iskočila, i mislim da od ovog postupka ništa, tako me pere neki osjećaj

bubili, dan transfera ti je nulti dan,a dan nakon ti je prvi dan itd., znači tebi je danas 8. dan, ja sam imala transfer dan poslije tebe

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

alma_itd, isprazni inbox! pokušavam ti poslati poruku..

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ispraznila

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

alma, opet sam ti slala poruku ali ne ide?? nemam pojma što je?

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nemam pojma ni ja.Inbox mi je prazan totalno,nemam ni pristiglih ni poslanih poruka.Mozda je nesto do forumaProbaj sutra opet

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Zlatta evo sad sam ja tebi pokusala da posaljem pp i pise da moras isprazniti inbox

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Zlatta evo sad sam ja tebi pokusala da posaljem pp i pise da moras isprazniti inbox

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

cure bila sma vadit betu danas, nalaz je tek sutra tako da cu onda znat na cemu sam....

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Kitty žao mi je....Drži se i samo hrabro naprijed! Ako meni ne uspije onda sam i ja na VV u 12. pa ćemo zajedno čekati naše novogodišnje bete...

Naravno meni vrag nije dao mira i iako znam da je prerano napravila sam onaj jeftini internetski test 9dnt (transfer je bio 3.dan) koji je naravno bio negativan... Baš me rastužio ,al tako mi i treba...Moje boobies su ovaj tjedan bolne,ali puno manje nego prošli tjedan i nekako nisu više onako napete. Temperatura 37,2. Probadanja više nemam, ali imam onaj osjećaj da ću dobiti.
    A danas me počela rasturati glava što već dugo nije... Ovo čekanje bete je prava agonija, jedva čekam da završi...

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    Kitty žao mi je....Drži se i samo hrabro naprijed! Ako meni ne uspije onda sam i ja na VV u 12. pa ćemo zajedno čekati naše novogodišnje bete...

Naravno meni vrag nije dao mira i iako znam da je prerano napravila sam onaj jeftini internetski test 9dnt (transfer je bio 3.dan) koji je naravno bio negativan... Baš me rastužio ,al tako mi i treba...Moje boobies su ovaj tjedan bolne,ali puno manje nego prošli tjedan i nekako nisu više onako napete. Temperatura 37,2. Probadanja više nemam, ali imam onaj osjećaj da ću dobiti.
    A danas me počela rasturati glava što već dugo nije... Ovo čekanje bete je prava agonija, jedva čekam da završi...
    draga što čekaš toliko dana za betu ako sam dobro shvatila danas ti je 9dt,,ja bi odmah sutra išla radit betu

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku

nemoj se još bedirati, 9dnt bi još mogao biti malo prerano za plusić. ja više nikada neću raditi testove i vaditi betu ranije nego što mi je dr rekao jer ovo što sam proživjela u zadnjih 2 tjedna ne bih nikome poželjela. od prevelike sreće, preko užasnog straha do ogromnog razočaranja na kraju.
    nemoj vaditi betu prerano. i nemoj proučavati simptome, to je jako individualno. i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu pa da se ipak ne moraš družiti sa mnom u 12. mjesecu

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

E pa sad kad nisam mogla biti na miru pa sam išla raditi test ranije, ali betu sam svečan obećala da ću vaditi kako je doktorica rekla Naravno ako je dočekam.
    Nakon jutrošnjeg razočarenja s minusom shvatila sam da mi je još ovo blaženo neznanje najbolje...hehe...

Kitty ni ja više nikada neću raditi testić prije nego što treba. Dok smo pokušavali prirodno bacila sam hrpu para na to i rekla sam nikad više, al eto ponijelo me...
    Ipak mislim da ćemo se družiti...u ove dvije godine sam na žalost presavršeno naučila slušati svoje tijelo.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

moj prvi transfer je sutra i ne mogu dočekati da se pridružim ovoj temi
    dragi i ja smo odlučili dvije mrvice vratiti (Janeza i Mojcu tako ih od milja zovemo jer su nastali u Sloveniji)... al naravno ako uopće bude nešto za transfer sutra.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bluebella,za sutrašnji transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Destiny child,za betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

bluebella sretno sutra !!!!

frodo kako ide?

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nera29, javi sutra veliku pozitivnu betu molim te !

jel imaš kakvih simptoma?

ma ja nekako sam sva rasturena,leđa me bole ali onako kao mi ih netko razvlači svatko na svoju stranu i imam osjećaj da se gegam kao patka mada znam da ništa od svega jer mi je temp.počela padati, a tako je bilo i u zadnja 2 postupka

destiny, još se malo strpi, vjeruj znam kako je , gle kockicu!
    kitty,žao mi je

bluebella, sretno!

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

frodo hvala na dobrim željama
    ma nemam baš nekih simptoma osim što evo zadnjih par sati nema ni smeđkastog traga pa ko će ga znat više... jedino me križa bole al to me boli već od transfera...mislim da je od silnog odmaranja
    drž se i ne predaj se do zadnjeg trena

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Nera29pitam se dali ćeš ti moći noćas spavat~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra!
    Bluebella sretno sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kitty draga žao mi je,ali nema predaje

Sretno svim čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ostvarite svoje ciljeve što prije....
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 02.11.2011. at 19:40

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Destiny kod mene je bilo dana kad su cice skoro pa splasnule Bolile su samo jer sma ih ja cijeli dan stiskala ...pa je onda i m htio isto provjeriti pa je i on stiskao
    Nemres znati dok betu ne izvadis Ako se nemres strpiti odi 12 dan tad bi se moglo vec nekaj naslutit Ja testove nisam uopce radila ...mislim da bi tek onda sok dozivila jer s obzirom na moju malu startnu betu sig bi bio -
    Frodo neeedaajjj se drzi se Nema mjesta negativi Imas jednu malu mrvu koju doma grlis i mazis i budes imala još jednu

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj nety prvotno napisa Vidi poruku
    Destiny kod mene je bilo dana kad su cice skoro pa splasnule Bolile su samo jer sma ih ja cijeli dan stiskala ...pa je onda i m htio isto provjeriti pa je i on stiskao
    Nemres znati dok betu ne izvadis Ako se nemres strpiti odi 12 dan tad bi se moglo vec nekaj naslutit Ja testove nisam uopce radila ...mislim da bi tek onda sok dozivila jer s obzirom na moju malu startnu betu sig bi bio -
    Frodo neeedaajjj se drzi se Nema mjesta negativi Imas jednu malu mrvu koju doma grlis i mazis i budes imala još jednu
    prvo se moram dobro nasmijat onoj drugoj rečenici ,za poludit si !!
    a nema negative globalno,nego samo imam osjećaj da nije uspjelo ovaj put,a cijenim ja itekako onog malog kojeg sam jedva potjerala u krevet i sad ga moram ić počeškat po leđima,večernji ritual,onda se ljubimo i nikako se rastat za laku noć , nešto prekrasno, vidjet ćeš...

pusa svima!

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Što mislite, jel mi prerano vadit betu 11dpt, bio je transfer 4.dan?

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

drage moje,ja sutra idem vadit betujel tko samnom u ekipi???

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

šimica14 sretno sutra,ja još nikad nisam stigla do bete, za mene bi i to bio uspjeh....nadam se da će biti veselo,i da nećeš kao Nera29 morati jedan dan čekat nalaze.

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

Kažu na dan kad ti treba doc mjesecnica il dan prije ...iako pokaže i ranije ..gore možeš vidjeti da su cure radile i 9 neke 10 dan transvera ...sretnooooo

bubili avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

danas mi je 10 dpt,već treći dan imam temperaturu od 37,4 do 37,5
    može li mi ko reči da li je to normalno

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

nera29 malo za veliku betu.
    frodoi mene je samo bolilo kao pms.ja sam uvik mislila da cu svaki cas dobiti.i sad mi je tako.samo polako....nemoj da ti budes kao ja nestrpljiva.
    nadam se svim cekalicama pozitivnoj ß.i svima zelim neopisivu srecu u uspjehu....
    Posljednje uređivanje od kockica1 : 03.11.2011. at 09:51

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bubili,to je meni osobno bio super znak kad sam prvi puta bila trudna, sad nažalost imam 36.3 i to mi je znak da ništa ovaj puta
    ja bi sutra napravila testić, ali to sam samo ja, u svakom slučaju to mi miriši na trudnoću kod tebe

nera29, čekamo lijepe vijesti!

kockice, meni bi taj pms još i dao nade da mi temp.nije pala tako nisko......uh

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

ja moju tepm.nisam nikako ni gledala,nemam pojma kolika je.

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kockica1 prvotno napisa Vidi poruku
    ja moju tepm.nisam nikako ni gledala,nemam pojma kolika je.
    ma ja izvodim bijesne gliste (tako se kod nas kaže ),jer zapravo kad je tijelo pod utrićima ništa nije 100 % sigurno, ali vjerojatno ti je povišena lagano...
    ajde ako izmjeriš javi...

bubili avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Frodo,ma idem ja sutra vadit betu moram ionako kod doca jel sam s utričima pri kraju
    11 dpt će bit pa valjda nešto pokaže

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

beta 3.5

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

beta 3.5
    nera,žao mi je... (
    sad ti vjerojatno niti jedna utjeha ne znači puno...znam.ali kad se to isplače postaje lakše i počne se planirati i čekati novi postupak i opet osmijeh na lice i nada u srcu...<3

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

nerajako mi je zao,samo ti zelim da skupis sto prije snage za dalje!!!!

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

frodo moja temp je 36.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

prošao i moj transfer.... sad čekanje ....
    od 10 j.s. zrelo ih je bilo 8, od toga treći dan nakon punkcije su 3 oplođene koje su se nastavile lijepo razvijati.
    vatili smo jednu osmostaničnu i jednu koja je dobivala oblik morule
    betu vadim 17.11 - čini mi se kao cijela vječnost

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Frodo dok nema zloceste tete menge ima nade Sva sam se najezila kad sam procitala kako svoju mrvicu sprems spavati Bas si divna mama i vidjeti ces doci ce i druga mrvica pa ces na dvije strane ususkavati <3

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

beta 3.5
    Nera jako mi je žao
    baš me rastuži kad vidim da nekome nije uspjelo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •