Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Duda ili prst?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    svinjica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Moze pitanje ot? Mislim vezano je ali nije :D
    Jel sva djeca moraju, kak da to kazem, nesto dudati da se umire? Kad obicno pocne to s dudanjem prsta?
    Moj sin zvace gaze kad ga svrbe zubi ali inace nije pokazao sklonost cicanju icega osim cice (nije htio piti izdojeno mlijeko na bocicu sa 7mj i pritom je vristao, ali ga je popio iz case.)

Sto se tice duda i prsta, moj brat je imao dudu do 5. godine kad ju je pristao baciti da mu se kupi bicikl. Jos uvijek zvace majce, isto kao i MM. Ja sam dudala prst do 9,10 god ali od 4te poskrivecki. Kad sam prestala dudati prst pocela sam gristi nokte. Prestala sam u zavrsnom razredu srednje. Nitko od nas nije dojen dulje od 3mj. i svi smo spavali odvojeno od roditelja u posebnim sobama. Nitko od nas nema krivi zagriz iako smo ga svi imali kod mlijecnih zubica. Eto, sad mozemo iz ovih priznjanja i sloziti i neki rad kako nastaje oralna fiksacija

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Mislim da se možemo složiti da se radi o zamjeni za dojku u oba slučaja. Malo si olakšaš danas pa ti je teže sutra... Starijem sinu sam umjesto palca nudila dojenje kad god sam mogla i vrlo brzo ga se ostavio. Prestankom dojenja s 2 i pol godine nisu ostali nikakvi repovi. Kod mlađeg nisam tako revna jer mi se svaka minuta "slobode" čini dragocjena, ali opet nastojim da br. 1 za sisanje bude sisa. I da, vidjela sam kako nagli prekidi sisanja prerastu u druge nepoželjne navike... Tako da ne vjerujem ni da je ostavljanje dude lako kao što se na prvi pogled čini. I duda i prst mogu non-stop biti uz dijete, jedino se majka od prirodno odvaja od djeteta, tj. ne može fizički stalno biti uz dijete.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj svinjica prvotno napisa Vidi poruku
    Moze pitanje ot? Mislim vezano je ali nije :D
    Jel sva djeca moraju, kak da to kazem, nesto dudati da se umire? Kad obicno pocne to s dudanjem prsta?
    evo moja nije sisala palac niti je imala dudu, ali je bila stalno na cici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •